L'actual alcalde de Bràfim, Xavier Rius, repeteix com alcaldable en les eleccions municipals 2019.

Xavier Rius repeteix com alcaldable de Tots Som Bràfim-AM a les eleccions municipals

La darrera assemblea de la formació política va ratificar l’actual alcalde com a cap de llista per als comicis del mes de maig

L’actual alcalde del municipi Bràfim, Xavier Rius Garcia, repetirà novament com a alcaldable de Tots Som Bràfim-Acord Municipal (TSB-AM)  de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Rius  va accedir a l’alcaldia del poble, ara farà quatre anys, liderant aquesta formació política i ara torna a presentar-se com a candidat amb la intenció de completar el projecte que va iniciar l'any 2015.

La formació compta amb 4 dels 7 regidors del consistori

La darrera assemblea del partit, celebrada el passat 16 de gener, va ratificar la confiança en el lideratge de Xavier Rius com a cap de llista. Actualment la formació compta amb 4 dels 7 regidors que formen el consistori brafimenc.

La resta de regidories de l'Ajuntament de Bràfim estan formades per tres dones:  Anna Salvat (tinent d'alcalde i responsable de l'àrea d'Urbanisme i Agricultura), Heura Musté (responsable de l'àrea de Serveis al Ciutadà) i Maria Antònia Dalmau (responsable l'àrea de Serveis Municipals i Medi Ambient), tot i que, de moment, no s'ha donat a conèixer si elles també repetiran en la llista electoral per les properes eleccions municipals del mes de maig. 

 
Panoràmica del municipi de Bràfim, a l'Alt Camp.
Panoràmica del municipi de Bràfim, a l'Alt Camp. | Diputació de Tarragona

 

Rius espera guanyar les eleccions per continuar amb el seu projecte

Per la seva banda, l'alcaldable Xavier Rius s’ha mostrat molt agraït per la confiança dipositada pel seu grup per poder continuar encapçalant el projecte  que la formació ha estat duent a terme en els últims quatre anys al capdavant del consistori de Bràfim.

En aquest sentit, ha afirmat que espera que la confiança dels votants el torni a portar a l’alcaldia,  ja que «necessitem continuar el projecte que vam començar fa quatre anys i que es fonamenta en la vocació de servei als brafimencs i les brafimenques».