Adif licita la gestió de serveis de la terminal de transport de Tarragona Mercaderies fins al 2030

La terminal de Tarragona Mercaderies ha manipulat 80.365 UTI des del 2013
Adif licita la gestió de serveis de la terminal de transport de Tarragona Mercaderies fins al 2030 | google maps

Adif ha licitat el concurs per a la gestió de serveis i comercialització en la terminal de transport de Tarragona Mercaderies amb un pressupost 821.448 euros, ha informat l'administrador ferroviari aquest dimarts en un comunicat. El contracte contempla l'ús d'un espai de 28.500 metres quadrats per a la prestació del servei de manipulació d'unitats de transport intermodal (UTI) i d'altres activitats associades a la logística de mercaderies.

L'empresa o UTE adjudicatària serà l'únic explotador autoritzat per Adif per a la prestació dels serveis lligats a la logística de les mercaderies i gestionarà la prestació d'aquests al seu sencer risc i ventura. La durada del contracte és de 10 anys, amb la possibilitat de ser prorrogat fins a un màxim de 5 anys, i el termini de presentació d'ofertes finalitzarà el pròxim 14 de febrer.

Els serveis de manipulació d'Unitats de Transport Intermodal (UTI) a la terminal de Tarragona Mercaderies es presten des de l'1 de juliol de 2013 per una empresa externa al seu risc i ventura. Des d'aquesta data i fins a agost de 2019 s'han manipulat 80.365 UTI.

Aquesta licitació, en línia amb el PITVI del Ministeri de Foment, s'emmarca en el desenvolupament dels models de gestió que des de fa anys duu a terme Adif, possibilitant la participació activa dels diferents actors intervinents en la cadena logística.

També et pot interessar

"⚫ATENCIÓ: La trista causa més freqüent als accidents de trànsit a TGN" "👏 BONES NOTÍCIES sobre l'atur a Tarragona"