GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’Aeroport de Reus estrena una nova ruta amb l’aeroport de Londres-Southend

Amb aquesta nova ruta, l'aeroport reusenc connecta amb quatre dels cinc aeroports londinencs
Imatge de l'arc d'aigua dels bombers per donar la benvinguda al primer vol amb Londres-Southend | cedida

 

Aquest divendres, 5 d’abril, l’Aeroport de Reus ha inaugurat una nova ruta que connecta la capital amb Anglaterra. Es tracta del vol a l’Aeroport de Londres-Southend, operada per la companyia aèria Ryanair.

 

La nova ruta amb l’aeroport londinenc operarà amb quatre moviments a la setmana, els dilluns i els divendres a partir d’aquest divendres i fins al 25 d’octubre. En total, comptarà amb 22.302 seients en 118 moviments previstos durant tota la temporada d’estiu d’aquest 2019.

 

Durant la temporada alta, els mesos d’estiu, l’Aeroport de Reus té prevista una oferta de 729.196 seients amb destinació al Regne Unit, entre els 3.824 moviments programats. Això suposa un augment del 9,2% de les places ofertes i un 6,1% més respecte el mateix període de l’any passat. Amb aquesta nova ruta, l’Aeroport de Reus queda connectat amb Londres per quatre aeroports: Stansted, Gatwick, Luton i aquest darrer, Southend. Aquest últim aeroport està situat a uns 70 quilòmetres a l’est de Londres.

 

Per celebrar l’arribada del primer vol, l’Aeroport de Reus ha rebut aquest divendres l’avió amb el tradicional arc d’aigua dels bombers i ha donat la benvinguda als passatgers amb un pastís commemoratiu. Amb aquesta celebració, l’aeroport reusenc ja ha inaugurat la segona ruta de la temporada d’estiu 2019, en la qual l’Aeroport supera la xifra d’1,1 milions de places ofertes, amb més de 6.000 operacions comercials programades per les aerolínies.

 

Gdansk, l'altra nova ruta d'aquest any

L'altra ruta que l'Aeroport de Reus ha estrenat per aquest 2019 és la que connecta amb la ciutat polonesa de Gdansk, al nord del país. Aquesta línia es va estrenar aquest dilluns, 1 d'abril, i té moviments en dilluns i divendres. Els vols Reus - Gdansk també estaran operatius fins a final de temporada, el 25 d'octubre. D'altra banda, s'ha augmentat l'oferta de bitllets per als vols a Dublín, Manchester i Glasgow.