L'Aeroport de Reus tanca un març fluix amb menys de 5.000 passatgers

El fet que la Setmana Santa caigui a l'abril altera la comparació de dades respecte al 2018
Imatge de la sala d'espera de sortides de l'Aeroport de Reus | Caralp Mariné

L'Aeroport de Reus ha tancat un mes de març especialment fluix pel que fa a les dades de moviment, en la mateixa línia que els mesos d'hivern. Després d'un gener de baixada i d'un mes de febrer de caiguda en picat, el març no ha servit per remuntar les estadístiques del que portem de 2019. El fet que la Setmana Santa caigui enguany a l'abril, i per tant es demori l'inici de la temporada d'estiu, agreuja la feblesa de les dades i altera la comparació respecte al 2018.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Durant el març, l'Aeroport de Reus ha operat un total de 1.155 vols, gairebé els mateixos que al febrer. Han comportat la visita de 4.782 passatgers, una xifra també en la mateixa línia que els dos mesos anteriors —gairebé 6.000 al gener, i gairebé 4.000 al febrer—. En total, enguany han passat menys de 15.000 persones per la terminal reusenca. Des de la institució, esperen que aquest mes d'abril els números es comencin a enlairar, ja que és quan comença la temporada forta d'activitat aèria.

 

El mes de març a l'Aeroport de Reus, «una operativa d'hivern»

Fonts de l'aeròdrom del Baix Camp han confirmat que «el mes de març ha tingut una operativa completa de temporada d'hivern» per raons de calendari. Un fet que, segons consideren, «el fa particular en relació a altres anys». L'aposta principal des de Reus es basa a centrar el gruix de l'activitat anual en els mesos d'estiu, per als quals ja s'han posat a la venda més d'un milió de bitllets a diverses destinacions.

 

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Ja es poden demanar les beques per a estudiants de màster de la URV 2019/2020" "REPORTATGE: L'IRTA, «una palanca per a la recerca i la innovació» al territori"