L’Aeroport de Reus recupera la seva connexió amb Bournemouth

L’aerolínia TUI ha començat a comercialitzar bitllets a aquesta localitat anglesa | Els darrers vols entre les dues ciutats es van realitzar l’any 2009 amb Ryanair

Imatge de la sala d'espera de sortides de l'Aeroport de Reus | Caralp Mariné

 

L’Aeroport de Reus recuperarà la connexió amb la ciutat anglesa de Bournemouth de cara la propera temporada d’estiu 2020. L’aerolínia TUI ha començat a comercialitzar a través del seu portal web els bitllets d’aquesta ruta, que s’iniciarà a partir d l’1 de maig i s’allargarà fins al 30 d’octubre. Això sí, els tiquets només estan disponibles des de l’aeroport de Bournemouth i no es pot adquirir el bitllet de tornada. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Cal recordar que la darrera vegada que la capital del Baix Camp va estar connectada amb aquesta ciutat anglesa va ser l’any 2009, quan Ryanair operava una ruta de manera regular. A hores d’ara, TUI també ofereix bitllets de cara al proper estiu per viatjar a Reus des de Londres Gatwick, Bristol, Birmingham, Newcastle, Manchester, Aberdeen i Glasgow. Caldrà veure si Cardiff i Doncaster repeteixen ja que actualment formen part de la present temporada turística però no estan disponibles a la web.

TUI és la tercera companyia amb més volum de passatgers a l’aeroport de Reus per darrere de Ryanair i Jet2.com. L’aeròdrom reusenc va posar fi a la temporada d’estiu aquest dimarts després de rebre fins a 136 vols, entre dilluns 30 d’agost i dilluns 2 de setembre, dins el marc de l’operació tornada de les vacances d’agost per a milers de ciutadans. Les previsions van xifrar els vols més de 25.000 seients concentrant la majoria d’aquest en dissabte, dia on es va concentrar el major moviment aeri a la instal·lació reusenca.

Les aerolínies ja es comencen a moure

Les aerolínies que operen a l'aeroport de Reus, a falta de tancar tota la programació de vols del proper estiu, ja estan oferint els primers bitllets a les seves pàgines web. L'aerolínia irlandesa Ryanair, la principal companyia operadora a l'aeroport de Reus, només ven els seients de les connexions amb Dublín i Londres Stansted, aquesta darrera durant tot l'hivern, i quedarà veure si el paquet turístic de la propera campanya s'amplia o no.

Jet2.com ja ofereix alguns dels primers bitllets de cara el pròxim estiu. Des de la seva pàgina web es poden adquirir tickets a Belfast, Birmingham, East Midlands, Edimburg, Glasgow, Leeds, London Stansed, Manchester i Newcastle. Finalment, Thomas Cook ofereix bitllets entre l'aeroport de Reus i Belfast, Cardiff, Glasgow, Londres Gatwick i Manchester.  

"🚅 PROMOCIÓ TREN: Bitllets d'AVE a 10€ des de l'estació del Camp de TGN!" "L'ANC manté l'optimisme i el ritme d'inscripcions per la Diada a tot Tarragona"