L'Aeroport de Reus ofereix gairebé 150 vols cap a Rússia durant la temporada d'estiu

Des del passat dissabte i fins el 26 d'octubre, hi haurà quatre vols setmanals entre Reus i Moscou
Els nous vols connectaran Reus i Moscou entre l'abril i l'octubre de 2019 | TarragonaDigital

L'Aeroport de Reus ha estrenat aquest dissabte, 27 d'abril, una nova ruta cap a l'aeròdrom Sheremetyevo de Moscou, la capital de Rússia. Aquesta connexió suposarà quatre vols setmanals, els dimecres i dissabtes, entre ambdós aeroports fins al pròxim 26 d'octubre. Va a càrrec de la companyia aèria Nordwind Airlines i preveu un total de 106 moviments aeris. Això es tradueix en més de 23.300 seients disponibles per a passatgers durant la temporada d'estiu que acaba de començar.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La nova ruta suposa un increment notable de l'oferta total de vols cap a la Federació Russa en aquest període, que serà de 141 vols i gairebé 31.800 seients. El nombre final de places gairebé duplica el de l'any anterior, i el de vols puja gairebé un 30%. Amb aquesta confirmació, l'aeroport reusenc espera enlairar definitivament la temporada 2019 després d'un primer trimestre fluix quant a l'afluència d'usuaris. Les previsions a partir de l'abril, no obstant això, albiren un canvi de tendència molt positiu.

 

L'Aeroport de Reus espera superar el milió de passatgers durant la temporada d'estiu

En total, la temporada d'estiu durarà sis mesos a l'aeròdrom reusenc. L'Aeroport ha insistit per activa i per passiva que espera superar el milió de passatgers, i és per això que ha posat més seients disponibles durant els pròxims mesos. El total de places disponibles supera les 1.100.000, i les operacions comercials previstes per les aerolínies són més de 6.000.

 

D'acord amb aquesta previsió optimista, també es reforçarà el servei d'autobusos entre l'Aeroport de Reus i el territori. Es duplicaran els vehicles cap a la Costa Daurada, s'oferiran cinc autocars diaris cap a Barcelona i encara està per determinar si el nombre d'autobusos entre la infraestructura i la ciutat de Tarragona seran «entre tres i cinc» cada dia a partir de l'1 de juny.

 

També et pot interessar