GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Milers de tarragonins es mobilitzen a la manifestació de Barcelona

També s'ha programat una manifestació unitària a la plaça de la Font de Tarragona
Els manifestants esperant al carrer Camí de Riudoms de Reus per dirigir-se fins a Barcelona | Laia Solanellas

 

Les mobilitzacions contra la sentència del procés català continuen i, per aquest dissabte 26 d'octubre, se n'ha convocat una a Barcelona, on s'aplegaran tots els manifestants al carrer Marina a les cinc de la tarda. Sota el lema «Llibertat!» i amb una pancarta que encapçalarà la concentració, on es veurà escrit «Contra la sentència, independència», l'ANC i Òmnium han organitzat aquesta mobilització «massiva» de gent. 

 

Tarragona i Reus omplen diversos busos per anar a la manifestació

Els manifestants que han sortit de Reus han estat més matiners que els de Tarragona. A les 13 hores, des del carrer Camí de Riudoms de la capital del Baix Camp, han sortit desenes de persones en autobús per dirigir-se fins a la capital i protestar en contra de la sentència del procés. A Tarragona, el punt de sortida ha estat la rambla President Lluís Companys, on unes 600 persones sortiran en direcció la manifestació a les 13.30 hores. Així mateix, l'hora programada per la tornada dels autobusos, serà aproximadament a les 19 hores de la tarda. 

 

Els tarragonins que s'han mobilitzat a Barcelona són aproximadament uns 4.500 i van en direcció Barcelona amb un total de 77 autobusos que surten des de diferents punts de la regió de Tarragona.

 

 

 

Concentració a la plaça de la Font de Tarragona

Tots aquells que no puguin anar fins a Barcelona a la manifestació del carrer Marina, s'ha organitzat una marxa popular a Tarragona. La sortida serà a les 19 hores a la plaça de la Font fins a la Imperial Tàrraco. 

 

Durant el recorregut es realitzarà una encartellada i, a més, s'ha demanat a tothom que vagi a la concentració tarragonina que portin paper de vàter, perquè «hi ha molta merda per netejar».