Moment de la detenció de Pablo Hasél

Concentracions en suport de Pablo Hasél a Tarragona, Reus, Tortosa i el Vendrell

El raper lleidatà ha estat detingut aquest matí al rectorat de la Universitat de Lleida.

Pablo Hasél es va tancar al rectorat de la Universitat de Lleida per evitar el seu empresonament el qual el consideren un atac a la llibertat d'expressió, després de dictaminar-li un delicte d'enaltiment de terrorisme en les lletres de les seves cançons. Al raper lleidatà, després de fer una crida a les xarxes socials, se li van unir més persones per evitar una detenció fàcil. Hasél, a més, ja va avisar que no s'entregaria de forma voluntària, després de ser condemnat a 2 anys i 9 mesos de presó. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A primera hora del matí, els Mossos d'Esquadra han començat l'operatiu per entrar al rectorat de l'UdL situat a la rambla d'Aragó de la capital del Segrià. Després de les identificacions pertinents de les persones que acompanyaven Pablo Hasél al rectorat. Als voltants de les 8.25 hores del matí, el raper ha estat detingut

Concentracions arreu del territori

Després de la detenció de Pablo Hasél, els ciutadans han començat a planificar les mobilitzacions arreu del territori català per donar suport al lleidatà. A les comarques tarragonines, aquest dimarts 16 de febrer se n'han organitzat tres en diferents municipis.

A Tarragona  ciutat, s'ha convocat la manifestació en suport de Hasél a les 19 hores a l'Estàtua dels Despullats. A la mateixa hora hi haurà una manifestació a la plaça Barcelona de Tortosa

D'altra banda, a Reus  també hi haurà una concentració per reclamar la llibertat de Pablo Hasél. A la capital del Baix Camp serà a les 20.00 hores a la plaça Mercadal. Alhora, al Vendrell, també hi haurà una concentració a la plaça Vella del municipi.