El cònsol de Corea del Sud s'interessa en possibles inversions al Port de Tarragona

En una visita institucional, s'han interessat per les activitats del Port en matèria química i petroquímica
Imatge de la trobada entre els alts càrrecs coreans i el president del Port de Tarragona | Cedida

 

El cònsol i el vice-cònsol de Corea del Sud a Barcelona, Taewan Hui i Jun Ho Choi, han visitat aquest dimarts, 3 de setembre, les instal·lacions del Port de Tarragona dins el marc d'un projecte de la Generalitat per captar inversions estrangeres al territori. Els representants sud-coreans han mostrat un interès especial per les activitats comercials del Port en els sectors de la química i la petroquímica, segons ha expressat l'Autoritat Portuària.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El president del Port, Josep Maria Cruset, ha encapçalat la delegació del Port que ha presentat l'àrea metropolitana de Tarragona «com un espai d'interès per a inversions per part d'empreses de Corea del Sud». Dades com el tràfic de mercaderies que mou la instal·lació, la força estratègica com a sisè port de tot l'Estat o els projectes i reptes de futur de cara al pròxim lustre han estat els eixos centrals de la trobada.

 

L'estratègia de diversificar tràfics i ampliar la ZAL del Port de Tarragona, principal atractiu per al mercat asiàtic

El Port de Tarragona recorda que l'economia sud-coreana és l'onzena més forta del món i es troba en plena dinàmica ascendent aquest 2019. L'estratègia de la institució d'obrir-se a nous mercats, augmentar la nova zona empresarial d'activitats logístiques i fer un salt endavant en els pròxims anys és el principal argument atractiu per als inversors asiàtics, en aquest cas.

 

Aquest dilluns, només un dia abans que la visita dels alts càrrecs de Corea del Sud, va ser la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, qui va dur a terme una altra trobada institucional de ressò al Port de Tarragona.

 

També et pot interessar