Un creuer de 2.000 persones anul·la l'escala prevista a Tarragona i atracarà a Eivissa

Des de l'Autoritat Portuària matisen que l'imprevist «no suposa cap incidència important en l’activitat de creuers del Port de Tarragona»
Visita d'un dels 65 creuers que enguany arriba al Port de Tarragona | Àngel Ullate

El creuer 'Marella Discovery 2', previst per aquest divendres i amb capacitat per a 1.836 passatgers, ha anunciat a última hora que anul·la la seva arribada a Tarragona «com a mesura preventiva» per evitar coincidir amb la jornada de vaga general convocada arreu del país per aquest 18 d'octubre. El vaixell havia d'arribar a les 10.00 hores i abandonar la ciutat a les 21.00 hores, però finalment realitzarà aquesta escala a l'illa d'Eivissa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Responsables del Port de Tarragona han confirmat la veracitat dels fets a TarragonaDigital.com, si bé han matisat que «aquesta decisió no suposa cap incidència important en l'activitat dels creuers» a les seves instal·lacions. «Els canvis de recorregut en aquest tipus de vaixells és habitual durant tota la temporada de creuers: aquest canvi no és un fet excepcional», han valorat amb calma.

El Port de Tarragona calma les aigües: la temporada turística «tancarà amb un nombre de visitants superior al previst»

El Port de Tarragona ha assegurat que «respectem la decisió de la companyia, tot i que és evident que l’operativa dels passatgers i de la tripulació estava garantida» a través de l'engranatge humà habitual per fer front a la previsió de gairebé 2.000 nous creueristes a la ciutat. Des de l'Autoritat Portuària consideren que aquesta decisió no suposarà cap alteració per al turisme de creuers al territori, i recorden que l'actual temporada «tancarà amb un nombre de creueristes superior al previst, fruit, entre altres coses, d’escales que s’han derivat a Tarragona per incidències en altres ports».

També et pot interessar

"🚔 Dijous 18: Nit més tranquil·la però amb disturbis aïllats a Tarragona i Reus" "🔴 El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, les regions més pobres de Catalunya"