Formació tècnica i continuada al teu abast amb el Clúster TIC CatSud

Els 44 cursos impartits estan orientats a l'àmbit empresarial i professional
El Clúster TiC Catalunya Sud aglutina empreses del sector tecnològic | Àngel Ullate

Reus acull una de les associacions destinades a fomentar la competitivitat del sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació a la regió de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Es tracta del Clúster TiC Sud, el qual compta, en l'actualitat, amb 46 empreses del sector que s'encarreguen d'investigar i vetllar per a promoure propostes de valor i formar a professionals especialitzats i altament capacitats en l'àmbit específic treballat. 

 

Recentment, el Clúster TiC Sud ha signat un acord amb Mas Carandell, un dels òrgans amb major compromís per fomentar la formació i ocupació  a la ciutat de Reus, per tal d'impartir 44 nous cursos entre els mesos de maig i de juny de manera conjunta. Així doncs, ambdues entitats han unit esforços per aconseguir l'objectiu comú que comparteixen: oferir una formació de qualitat i continuada a preus assequibles.

 

La formació, eix estratègic del Clúster

Un dels eixos estratègics del Clúster TiC Sud per aquest 2019 és el de la formació. L'objectiu dels responsables del clúster és formar professionals qualificats en l'àmbit tecnològic i de la gestió empresarial d'acord als perfils professionals que les empreses requereixen i que - massa sovint - no troben al mercat.

 

D'aquesta manera, la formació per la qual aposta el Clúster, en col·laboració amb Mas Carandell, és la formació especialitzada, de curta o mitja durada i enfocada a sectors concrets i específics en els quals s'ha comprovat que hi ha oportunitats de treball.Tal i com explica Gabriel Domènech, director executiu del Clúster  «oferim als estudiants una formació específica i que en aquests moments no es pot cursar facilment a Tarragona i ajudem a les empreses a fer front a les seves necessitats laborals i a preparar treballadors amb les competències i coneixements que requereixen»

 

El Clúster TiC Sud impartirà 44 cursos en col·laboració amb Mas Carandell | Àngel Ullate

 

Diversos experts en l'àmbit de les tecnologies de la comunicació seran els encarregats d'impartir els cursos. Un sector que es troba en constant actualització requereix que els seus professionals es mantinguin, de la mateixa manera, a punt. Aquest és un dels pilars fonamentals del Clúster TiC Sud, el qual vetlla perquè tan empreses com els seus professionals obtinguin una formació actualitzada que els permeti adaptar-se a la demanda d'un sector que creix a passos de gegant.

 

Els cursos del Clúster TiC Sud pels mesos de maig i juny

Gestió i retenció de talent, Àngela Pedregosa. Inici el dia 29 de maig a Mas Carandell.

Linkedin, Núria Rios. Inici el dia 30 de maig a Mas Carandell.

Programació en JAVA avançat, Gerard Vidal. Inici el dia 31 de maig i el 7 de juny a Mas Carandell.

Resolució de conflictes amb PNL, Marta Menescal. Inici el dia 6 de juny a Mas Carandell.

Productivitat personal amb CANVAS, Àngela Pedregosa. Inici el dia 13 de juny a Mas Carandell.

Gestió de projectes col·laboratius amb Trello, Xavi Plana. Inici el 14 de juny a Mas Carandell.

Neuromàrqueting, Albert Pàmies. Inici el dia 20 de juny a Mas Carandell.

 

"ATENCIÓ: El Vendrell, un dels municipis amb els habitatges més cars de TGN" "ATENCIÓ: La zona de Tarragona que perdrà més població durant els pròxims 10 anys"