Manuel Rojo i M.J. Hernández al Lliurament Premis Innovació i Recerca 2020 i Projectes de Cooperació Humanitària 2020

El dispensador de gel hidroalcohòlic automàtic inventat per una infermera de Tarragona premiat pel CODITA

El prototip inicial és per portar penjat

El DADAI  (Dispositiu Autolimpiable De Asepsia Individual) ha estat premiat pel Col·legi d'Infermeres de Tarragona. L'infermera Maria J. Hernández i l'enginyer tarragoní Manuel Rojo han estat els guanyadors del Premi al Millor Projecte d'Innovació que atorga CODITA.

El projecte presenta el disseny d'un disseny d'un dispensador de gel hidroalohòic automàtic, que s'auto neteja després de cada ús i amb un disseny ergonòmic que permet que tots els punts de contacte amb la ma quedin nets després del seu ús. D'aquesta manera s'assegura el contacte zero

El dispositiu carregat permet 10 unidosi, més les que necessita per l'auto neteja, i el seu pes màxim estimat és de 39 grams. En la seva part posterior té un orifici per recarregar que es segella amb un tap a pressió. El prototip inicial, ja patentat, és per portar penjat, tot i que també s'està treballant per dissenyar altres models adaptables, fàcils de portar i de contacte zero.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!