13 morts i 353 positius per coronavirus, balanç actual a les comarques de Tarragona

Rècord de morts per coronavirus a Tarragona amb 12 i els positius augmenten amb 52 nous casos

Les morts s'eleven a 53 a la regió de Tarragona

Després de la xifra rècord de morts a causa del coronavirus a la demarcació de Tarragona i una petita caiguda dels nous infectats pel virus, la cosa continua sense millorar i s'ha tornat a superar la xifra d'èxitus en un dia. El balanç facilitat pel Departament de Salut del dimarts, elevava a 41 els morts al territori, després d’un dia amb 9 defuncions. Els positius se situaven a 688 amb només 32 nous casos.

Aquest dimecres, les coses no han millorat en la lluita contra la Covid-19 i entre la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i la de les Terres de l’Ebre, el total de contagiats per coronavirus s’ha situat en 740, 52 nous positius. Així mateix, els morts han augmentat fins als 53, després de 12 noves defuncions, assolint una xifra màxima en 24 hores.

A les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels centres hospitalaris tarragonins hi ha ingressats 70 persones amb la Covid-19. Així mateix, als centres mèdics, fora de les UCI, hi ha 307 persones contagiades.

Dimecres negre a Tarragona

El dimarts va ser tràgic a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i a la de les Terres de l'Ebre i, aquest dimecres, ha pintat les coses encara més de color negre. Les morts han arribat a una xifra rècord i els positius, després d'una caiguda, han tornat a remuntar. 

Els casos de la Covid-19 al Camp de Tarragona se situen als 637 després de confirmar-se 46 casos nous de coronavirus. De tots aquests, 247 es troben ingressats en centres hospitalaris de la regió, dels quals 62 mantenen ingrés a la UCI. La part més trista d'aquesta història és la xifra de morts per la malaltia. Hi ha hagut 12 èxitus en les últimes 24 hores, elevant a 48 el nombre de morts acumulats.

A la regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, hi ha hagut 6 casos nous confirmats de coronavirus, superant el centenar d'infectats al territori i arribant als 103 positius. Els hospitals ebrencs tenen a les seves instal·lacions 33 persones amb coronavirus, dels quals 8 es troben a la UCI. La xifra d'èxitus es manté en 5, després de no registrar-se cap mort en l'últim dia.

La bona notícia que hi ha hagut és a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on hi ha hagut una alta hospitalària d'una persona infectada pel coronavirus.


Comentaris