Les comarques de Tarragona registren 22 nous contagis de coronavirus

La demarcació acumula 2.799 contagis des de l'inici de la pandèmia
Tarragona suma 22 nous casos positius de coronavirus | Tarragonadigital

El Departament de Salut aquest matí de dimarts confirmava 6 nous brots de coronavirus a les comarques de Tarragona i, en el balanç, ha informat de 22 positius entre la regió sanitària del Camp de Tarragona i la de les Terres de l'Ebre. En concret, 8 han estat al Camp, mentre que la resta, 14, han estat a l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.799 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.357 al Camp i 424 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, aquest dimarts, Salut tampoc n'ha registrat cap dins del balanç, però ha informat d'una a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre. Ara mateix, segons el balanç, són 445 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, no s'han donat noves xifres. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.279, 1.150 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 329 defuncions testades  

Ara mateix, són 329 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 445 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.357 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 424 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 24 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.150 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"O serà sostenible o no serà: el Pla de Mandat de la Diputació de TGN 2023, ambiciós" "Novetats: La futura terminal de creuers de Tarragona pren forma"