Primera vacuna de la Covid a Tarragona.

Augmenten els ingressos hospitalaris per coronavirus a la demarcació de Tarragona

No s'ha hagut de lamentar cap nova defunció

Diumenge va ser un dia per l'esperança. Malgrat tot, la Teresa es convertia en la primera dona a rebre la vacuna contra la Covid al Camp de Tarragona, aportant així una mica de llum al final del túnel, una llum molt necessària. Tanmateix, la pandèmia és latent, ben latent, i les últimes dades així ho demostren. Tot i que no s'ha hagut de lamentar cap nova defunció, els ingressos hospitalaris van creixent i els nous contagis a la demarcació han estat 141, deixant així les dades acumulades des del març en 29.354 contagis i 821 morts.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A la regió sanitària de Tarragona els nous positius reportats han estat 111, i des de l'inici de la pandèmia ja n'hi ha hagut 23.511 i 683 defuncions. El risc de rebrot continua augmentant de forma perillosa i ja se situa als 381 punts, amb una Rt també força alta de l'1,30. Els ingressos hospitalaris han tornat a pujar respecte ahir i ja son 171 persones ingressades als hospitals tarragonins per Covid, mentre que a les UCI es manté la xifra de 337 pacients a tot Catalunya.

La situació a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre és força diferent que a Tarragona. Els nous contagis reportats han estat 30 i se n'acumulen 5.843, amb 128 defuncions per coronavirus. El risc de rebrot a diferència que a Tarragona, ha baixat, i es troba als 241 punts amb una Rt també amb tendència al descens de l'1,27. Segons Salut, els pacients a l'Ebre per Covid son ara 27.

Risc de rebrot molt alt a Reus

Reus torna a estar a l'ull de l'huracà i és ara una de les zones amb risc de rebrot més disparat, amb 622 punts i una Rt de l'1,74. Els contagis acumulats des del març son 6.271 i les morts 126, i segons Salut a l'hospital reusenc hi hauria 34 pacients per Covid. A la ciutat de Tarragona el risc de rebrot també és força alt, del 346, amb la velocitat de propagació de l'1,10.  Des del març hi ha hagut 5.287 positius i 140 morts, i als hospitals tarragonins hi hauria 32 ingressats per coronavirus.