Un professional sanitari pren la temperatura a una dona abans de realitzar la prova PCR

Tarragona i l'Ebre superen el centenar de contagis nous en les darreres 24 hores

El risc de rebrot puja a l'Ebre, mentre que al Camp de Tarragona disminueix

Les comarques de Tarragona han sumat, aquest diumenge, 30 d'agost, amb 113 nous positius en coronavirus, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Així doncs, des de l'inici de la pandèmia, al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre hi ha hagut un total de 5.314 contagis de Covid-19.  Pel que fa a les defuncions, en les darreres 24 hores no se n'ha registrat cap, així que la xifra de persones que han perdut la vida a causa del virus des del mes de març és de 464.

La del Camp de Tarragona ha sigut, de nou, la regió sanitària que més positius ha registrat en les darreres hores. Fins a 103 persones han donat positiu, elevant la xifra total a 4.245 positius des del començament de la pandèmia. La xifra de defuncions es manté en 400. Respecte el risc de rebrot, s'ha registrat un descens de gairebé 9 punts i en aquests moment se situa en 174,07. L'Rt, la velocitat de propagació del virus, es manté en 1,01.

Pel que fa als ingressos hospitalaris, les dades facilitades per Salut indiquen que hi ha 39 persones als hospitals tarragonins (6 menys que aquest dissabte), 8 de les quals a la Unitat de Cures Intensives (1 menys que ahir). La mitjana d'edat dels contagis a Tarragona és de 37,67 anys.

A la ciutat de Reus, zona on la situació està més complicada, s'han registrat 14 casos nous, elevant la xifra total a 937. Pel que fa a les defuncions, no se n'ha registrat cap, així que el total de persones que han mort per Covid-19 a Reus és de 52. El risc de rebrot i l'Rt disminueix i se situen a 364,52 i 1,00, respecivament. 

El risc de rebrot continua pujant a l'Ebre

A la regió sanitària de les Terres de l'Ebre s'han registrat 10 nous casos de coronavirus, deixant la xifra d'acumulat en 1.069. Aquest dissabte tampoc s'ha registrat cap defunció, així que la xifra es manté en 64 defuncions. Respecte el risc de rebrot, ha augmentat 8,28 punts i se situa en 99,25, mentre que l'Rt també augmenta fins a 0,89. Segons Salut, als hospitals ebrencs hi hauria ara mateix 12 persones ingressades (2 més que ahir), 2 de les quals a l'UCI.


Comentaris