Se sumen dos nous casos positius de coronavirus i tres altes a la demarcació de Tarragona

La demarcació acumula 2.544 contagis i 328 defuncions testades
Nous casos positius i defuncions per coronavirus a Tarragona | Àngel Ullate

Amb comptagotes, però es continuen sumant casos positius de coronavirus a la demarcació de Tarragona. El Departament de Salut ha informat de dos nous casos de coronavirus a la regió sanitària del Camp de Tarragona, mentre que no se'n suma cap a la de les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, comptabilitzant aquests dos nous contagis per Covid-19 la xifra de positius acumulats s'eleva fins als 2.544, 2.204 al Camp i 339 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, no se n'ha registrat cap durant l'última jornada i, en total, es mantenen les 444 víctimes mortals totals arreu de les comarques tarragonines —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Noves altes hospitalàries

En les últimes hores Salut ha informat de 3 altes hospitalàries, totes elles a la regió sanitària del Camp de Tarragona. El conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen ara als 1.265, 1.139 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Les defuncions testades es mantenen a 328

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 493 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.204 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 339 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 20 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 254 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.141 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Un gest brillant: recapten 6.000 euros per donar-los a un menjador social de TGN" "Un projecte comú: el Port de TGN vol liderar la reconstrucció econòmica post-Covid"