Pla general de lafaçana de l'Hospital Joan XXIII

Covid-19: tres morts i 13 altes hospitalàries a les comarques de Tarragona

Avui, les dades oficials de Salut registren 13 nous contagis, amb un total acumulat de 2.017 infeccions a la demarcació

Dijous, 7 de maig de 2020. Tres persones més han mort per Covid-19 durant les darreres hores a les comarques de Tarragona, segons les dades oficials publicades diàriament pel Departament de Salut. Avui, el nombre de persones curades segueix creixent sostingudament i de forma gradual, amb 13 noves altes hospitalàries —totes al Camp de Tarragona— i un acumulat de 933 pacients que ja han superat el virus a la demarcació.

Concretament, les tres últimes defuncions s'han registrat a la regió sanitària del Camp de Tarragona —dues en centre hospitalari i, l'altra, en una residència de gent gran—, arribant a una xifra total de 342  víctimes mortals derivades del coronavirus. En aquest sentit, la regió sanitària de les Terres de l'Ebre es manté per cinquè dia consecutiu sense noves morts i la xifra s'estabilitza amb 42 defuncions acumulades. El global d'èxitus per Covid-19 arreu de la demarcació de Tarragona és, ara mateix, de 384 víctimes.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En relació amb els positius confirmats, el dia d'ahir dimecres, 6 de maig, es va tancar amb 13 nous casos i un total acumulat de 2.017 persones contagiades —1.805  al Camp de Tarragona i 212 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa als positius de residents en residències de gent gran, els contagis confirmats s'incrementen minsament amb 1 nova infecció i arriben fins als 426 casos —410 al Camp i 16 a l'Ebre.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 1.1805 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 212 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos (determinats per professionals facultatius): 8.931 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2.828 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 410 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos a residències: 1.456 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 671 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris (casos positius i sospitosos): 178 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 10 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 92 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a centres sociosanitaris: 7 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 0 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 10 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades:  55 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 18 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 828 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 118 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 342 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 42 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 264 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 78 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 92 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 69 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 23 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.