Guardonats als Premis Emprèn 2018

Darrers dies per presentar projectes als Premis Emprèn 2019

El certamen preveu dotacions econòmiques de fins a 5.000 euros i assessorament tècnic als guanyadors

El pròxim divendres, 28 de juny, finalitzarà el termini de presentació dels projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que vulguin participar en els Premis Emprèn 2019, organitzats per la Diputació de Tarragona. Un any més, quinze projectes empresarials de les cinc categories del certamen s'emportaran dotacions econòmiques de fins a 5.000 euros i la possibilitat de rebre un assessorament tècnic especialitzat.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Tenen per objectiu fomentar l'esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat al territori en cinc àmbits concrets: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social.

D'aquesta manera, el jurat premiarà amb 5.000 euros el guanyador de les cinc categories esmentades; mentre que es podran atorgar fins a 10 reconeixements a altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros cadascun. A més, tots els projectes premiats rebran assessorament tècnic especialitzat.

Originalitat, innovació i eficiència

Des de la seva creació l'any 2013, els Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona han impulsat un total de 146 projectes empresarials, 109 dels quals tenen seu al Camp de Tarragona i 37 a les Terres de l'Ebre. Una aposta necessària que obre portes i mostren i fomenten originalitat, innovació i eficiència entre tots els projectes participants.

En la darrera edició, el certamen va comptar amb la participació de 42 projectes d'àmbits econòmics i d'indrets diversos, entre els quals es van escollir els guanyadors: Vinux, una plataforma interactiva d'educació vinícola basada en una aplicació mòbil que permet accedir a contingut educatiu a través de minijocs dinàmics;  Creatsens Health, un dispositiu de control remot de la funció renal; Orquestra Scientific, un projecte que permet extreure el gas diòxid de carboni amb un cost inferior a les tecnologies actuals; Barberana, un negoci d'horta saludable i respectuosa amb el medi ambient mitjançant l'aplicació de cultius biopònics i aquapònics; i Teràpia a domicili, un projecte de serveis a domicili d'estimulació cognitiva i sensorial per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen demència.

Et pot interessar: