17 de març: 1 mort i 10 nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona

Salut informa de nous contagiats per la Covid-19 a Reus, Valls, el Vendrell, Segur de Calafell, Tortosa, Jesús i la Pobla de Massaluca
Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona | Miguel Cabrerizo

 

 

El Departament de Salut ha fet pública aquesta mateixa tarda la xifra de nous positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona. En total, són 10 les persones que s'han contagiat a les nostres comarques entre ahir dilluns i avui dimarts, 7 al Camp de Tarragona i 3 més a les Terres de l'Ebre, amb un global de 41 positius coneguts arreu del territori tarragoní.

 

Salut, precisament, ha comptabilitzat el cas de la dona de 88 anys morta ahir dilluns, 16 de març, al Pius Hospital de Valls; a més d’un home de 74, veí de Reus, en quarantena domiciliària, i un home de 75 anys, a Valls, qui també es troba a casa seva. Alhora, al Baix Penedès, un veí de Segur de Calafell de 81 anys ha estat ingressat a l’UCI de l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla, a Tarragona, mentre que al Vendrell, dos homes de 75 i 46 anys es troben confinats al domicili després de donar positiu per Covid-19. També a Reus, una dona de 41 anys resta en quarantena a casa seva.

 

 

 

3 nous casos a les Terres de l'Ebre

Pel que fa a les Terres de l’Ebre, els nous positius d’avui dimarts són un home de 56 anys de Tortosa, ingressat a medicina interna, una dona de 59 anys, de la Pobla de Massaluca, ingressada a la UCI en estat greu i un home de 70 anys, veí de Jesús, també greu, tots tres a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

 

 

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana