Tres centres educatius de Tarragona, premiats pels seus projectes digitals

Una vintena de col·legis catalans han estat premiats en els mSchools Student Awards
Una imatge de la celebració dels mSchools Student Awards, aquest dissabte. | Cedida

 

El Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp, de Reus; l'escola Abel Ferrater de la Selva del Camp i l'escola la Portalada d'Altafulla són els tres centres educatius de les comarques de Tarragona que han resultat als mSchools Student Awards. La final d'aquest esdeveniment, que s’ha disputat a La Farga de l’Hospitalet, ha comptat amb la participació de més de 750 alumnes d’entre 6 i 18 anys de centres educatius catalans, que han presentat els seus projectes digitals davant de més de 2.000 persones.

 

Un mapa sobre la petjada de l’arquitecte Pere Caselles a Reus (Centre de Recursos Pedagògics Baix Camp), una ruta interactiva pel casc antic (escola Abel Ferrater, la Selva del Camp) i la resolució d'un repte 'scratch' (la Portalada, Altafulla) han estat els projectes tarragonins que han rebut guardó.

 

Vint projectes premiats arreu de Catalunya

Aquestes són algunes de les aplicacions guanyadores de la sisena edició del concurs mSchools Student Awards, que ha premiat els projectes digitals de vint escoles catalanes. La iniciativa, impulsada pel Mobile World Capital Barcelona, ha comptat amb la participació de 120 centres educatius.

 

Aquest dissabte a l'Hospitalet s'han entregat els premis, en un acte en què han participat 750 estudiants, d'entre 6 i 18 anys, que han presentat els seus projectes davant de més de 2.000 persones. Durant la cerimònia, han intervingut alguns experts com John Hoffman, CEO i director de GSMA i Albert Forn, Director de Mschools del GSMA. El programa mSchools té com a objectiu ajudar als alumnes i docents a integrar tecnologies digitals a l'aula i ofereix noves formes d'ensenyament i aprenentatge, millorant els resultats acadèmics i d'ocupabilitat.

 

En una atenció als mitjans, Albert Forn, Director d'Mschools del GSMA, ha explicat que al llarg del concurs s'han presentat projectes molt diferents i els premis s'han atorgat segons les diferents categories en què s'han desenvolupat. 

 

També et pot interessar