El Fòrum d'Ocupació Universitària arriba a Vila-seca el dijous 11 d'abril

És una jornada que vincula empreses del territori amb joves estudiants de la URV que busquen feina
El Fòrum d'Ocupació és una iniciativa de la Universitat Rovira i Virgili (URV) | Angel Ullate
 

Després de deixar-se veure pel Campus Bellissens de Reus, la quinzena edició del Fòrum d'Ocupació Universitària de la URV ja escalfa motors per a la segona aturada: aquest dijous, 11 d'abril, a la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca. Es tracta d'unes jornades que agrupen desenes d'empreses del territori amb estudiants universitaris que cerquen feina. En el cas del Campus de Vila-seca, són empreses adreçades a les sortides professionals que s'hi imparteixen en aquella facultat.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El punt de trobada tindrà lloc entre dos quarts de deu del matí i les dues de la tarda. El Fòrum d'Ocupació Universitària vol assumir el paper de connector entre ambdues comunitats, sota l'eslògan 'Tu portes el talent; nosaltres, les empreses'. Després de Vila-seca, la iniciativa també arribarà el dia 25 d'abril al Campus Sescelades de Sant Pere i Sant Pau i el pròxim 8 de maig posarà el punt final al Campus de les Terres de l'Ebre, a Tortosa.

El Fòrum d'Ocupació de la URV, en dos blocs: CV i xerrades

El Fòrum d'Ocupació agrupa empreses i universitaris cada any a Tarragona | Angel Ullate

La Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca ha anunciat que la jornada del pròxim 11 d'abril es distribueix en dos grans blocs. En el primer d'ells, el gran punt fort són els estands de les empreses participants, que serà el punt on els universitaris interessats podran informar-se sobre els serveis i interessos de cada companyia, i, si ho consideren, deixar els seus currículums (CV) per tal de trobar feina en elles.

En el segon bloc de la jornada, està previst que una sèrie de presentacions i xerrades complementin l'activitat adreçada a fomentar l'ocupació. L'eix vertebrador d'aquestes idees seran la inserció laboral i la recerca de feina qualificada.

També et pot interessar

"BONES NOTÍCIES: Tarragona batrà record de creuers aquest 2019" "BONES NOTÍCIES: 19 estudiants tarragonins estudiaran a la URV gràcies a Repsol"