Banderes a mig pal i crespó negre: La regió de Tarragona de dol per les víctimes del coronavirus

El Consell de Ministres ha decretat dol oficial fins al pròxim 6 de juny
Minut de silenci per les víctimes del coronavirus | Àngel Ullate

El Consell de Ministres aprovava aquest dimarts deu dies de dol oficial per les gairebé 27.000 víctimes mortals del coronavirus arreu de l'estat. Pedro Sánchez ho anunciava el dissabte i, per aquest motiu, s'afrontarà el dol més llarg en democràcia i les banderes dels edificis públics onejaran a mig pal i amb un crespó negre. El dol oficial s'allargarà fins al pròxim 6 de juny.

La província de Tarragona, de dol

Els Ajuntaments de la regió de Tarragona han sortit a les portes dels respectius edificis aquest dimecres al migdia i han fet un minut de silenci amb motiu de dol i condol per les persones que han perdut la vida per la Covid-19. Consistoris de la província de Tarragona com Reus, Valls, Montblanc, el Vendrell o Torredembarra, així com la Diputació de Tarragona o la Subdelegació del Govern a Tarragona, han sortit a la façana dels edificis fent el minut de silenci per les víctimes del coronavirus i s'han posat a mig pal les banderes amb un crespó negre.

A Tarragona, els consellers i l'alcalde han sortit a la plaça de la Font i, en acabar, Pau Ricomà ha comentat que «el millor record» que es pot tenir per les víctimes «és no abaixar la guàrdia» en les mesures de protecció contra el coronavirus i ha alertat que «els brots poden existir en qualsevol lloc».

  

"Última hora: Les dades de defuncions i contagis d'aquest dimecres 27 de maig a TGN" "Tot el que cal saber si us ha caducat el DNI o el passaport durant el confinament"