Les gasolineres més barates i més cares de Tarragona

La diferència en la Gasolina 95 es de 23 cèntims per litre, així com en el Gasoil A
Les benzineres més barates i més cares de Tarragona | cedida

 

La Gasolina 95 (G Protecció) i el Gasoil A Habitual és un dels productes que més consumim durant les setmanes. On posar benzina el nostre vehicle, sigui de quatre o dues rodes, és una de les coses que tenim al cap a l'hora de recarregar la nostra màquina, ja que podem trobar una varietat molt gran de preus i, no sempre, trobarem el mateix a la nostra benzinera habitual. 

 

A més, sempre hi ha el debat entre les 'low-cost', on n'hi ha d'associades a comerços, i les estacions de servei habituals, com podrien ser Repsol o Cepsa, on es parla si una és més bona que l'altra o si dura menys quilòmetres o fa malbé els motors. La veritat, però, és que tots els combustibles estan obligades a complir mínims de qualitat i, la gran majoria, provenen del mateix lloc la Companyia Logística d'Hidrocarburs (CLH).

 

El Ministeri per la Transició Ecològica facilita un portal web on es poden consultar els preus de les àrees de servei de totes les comarques de Tarragona, així com totes les comunitats autònomes. El Geoportal es va actualitzant a mesura que arriben els nous preus de les estacions de servei de tota la regió, per aquest motiu que es pot trobar un preu diferent en el moment d'anar a posar benzina.

 

Cambrils, el lloc més car per posar gasolina 95 | Àngel Ullate

On és més barat posar gasolina 95 a Tarragona?

A la demarcació de Tarragona hi ha una gran quantitat d'àrees de servei per poder posar gasolina de 95 octans. En les dades del Geoportal de la Gasolina 95 (G.Protecció) de la regió de Tarragona, trobem al GMOIL del carrer Bèlgica de Reus el preu més barat, amb 1,165 euros per litre, seguit de la GMOIL situada a l'antiga carretera de València a Tarragona on el preu també és d'1,165.

 

Tres benzineres de BonÀrea són les que completen el top 5 de més barates a les comarques tarragonines. La situada al polígon Francolí de Tarragona i la del polígon industrial de Valls, a la carretera del Pla de Santa Maria, tenen un preu d'1,167 euros per litre, mentre que les segueix la del polígon les Eres de l'Espluga de Francolí amb un preu d'1,168.

 

Cambrils, el lloc més car per posar gasolina 95

A l'altre cantó de la Gasolina 95, és a dir, on és més car posar-la està l'Àrea Cambrils Cooperativa, al quilòmetre 2 de la carretera T-3120, amb un preu d'1,395 euros per litre. Una diferència de 23 cèntims entre la més cara i la més barata. Seguidament d'aquesta, al passeig de la unió de Calafell hi ha l'estació de Cepsa amb un preu d'1,391; al quilòmetre 31 de la C-14 a Vilaverd, hi ha també una estació Cepsa amb un preu d'1,389 euros per litre.

 

Completen les cinc benzineres més cares de la demarcació de Tarragona dues de GALP a l'autopista AP-7, amb un preu d'1,384 euros, situades al quilòmetre 208 a l'Arboç i al 237 a Altafulla.

 

Reus, dels llocs més barats per posar gasolina i gasoil | Twitter

On és més barat posar gasoil A a Tarragona?

A la regió de Tarragona si volem posar el Gasoil A més barat, tenim fins a tres possibilitats al mateix preu i totes elles són en estacions de servei ALAS: al quilòmetre 9,8 de la C-233 a Vandellòs; al quilòmetre 112,8 de l'N-340 a l'Hospitalet de l'Infant; o a l'avinguda Europa del polígon Constantí. Totes tres tenen un preu d'1,089 euros per litre.

 

A la partida Oriola, 54 d'Amposta hi ha una estació de servei que podem posar gasoil A a 1,095, també ho podem fer a aquest preu a la GMOIL del carrer Bèlgica de Reus.

 

Vila-rodona i Montblanc, amb el Gasoil A més car

A l'autopista AP-2 hi ha les dues benzineres més cares per posar Gasoil A als nostres vehicles. Totes dues són de Cepsa i tenen un preu d'1,319 euros per litre. Una, situada al quilòmetre 221,5 de la via a Vila-rodona i l'altra al 196 a Montblanc.

 

Escalonadament completem el top 5, on Cepsa també ocupa el tercer lloc amb l'estació de servei del número 51 del carrer Blanquers de Valls amb un preu d'1,312. Tot seguit hi ha una estació de Repsol a la C-14 de Reus on pots posar gasoil per 1,309 i, per acabar, a l'Àrea Cambrils Cooperativa ens costarà un total d'1,305 euros per litre.