El Port de Tarragona anuncia els guanyadors del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual

Els guanyadors han realitzat un passeig en golondrina, on s'ha fet l'entrega de premis
Els guanyadors de les quatre categories han gaudit d'un passeig en golondrina | Cedida
 

El Port de Tarragona ja té els guanyadors del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual. L'entitat portuària ha realitzat aquest 27 de juliol l'entrega de premis, a través d'un passeig en golondrina on els membres del jurat han entregat els guardons.

L'edició d'enguany portava el títol de ‘Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien ells confinats?’ i va ser organitzada a través de les xarxes socials, a causa de la situació provocada per la Covid-19, sota el hashtag #SantJordiconfinat2020.

Els i les joves guanyadores han gaudit d'un passeig en golondrina, en una de les barques més emblemàtiques de Tarragona mentre coneixien el Port, on alhora han rebut el reconeixement com a guanyadors del concurs literari, del centenar de propostes presentades aquest 2020.

Guanyadors de totes les edats

El concurs està dividit en quatre categories, per franja d'edat, on s'ha atorgat un premi al guanyador de cadascuna. Els guanyadors van ser: Sònia Aixelà amb 'Un Sant Jordi diferent’, a la categoria de 8 a 10 anys. La segona categoria, d’11 a 12 anys, va ser per Cristina Mormeneo amb ‘Virusdrac’, la tercera categoria, de 13 a 15 anys, per Biel Guinart amb ‘El meu Heroi’ i la darrera categoria, de 16 a 18 anys, per Ona Pereira amb‘Un Corona-Jordi temerari’.

Els premiats de cada categoria han passejat en golondrina pel Port, acompanyats de dues persones del seu entorn familiar, on també han rebut els obsequis d'un lot de llibres i uns auriculars sense fils. El viatge en vaixell s'ha fet mantenint totes les mesures de seguretat per prevenir els contagis de coronavirus.

Estimular la creativitat dels joves

Des del Port de Tarragona i el Moll de Costa s'han mostrat molt satisfets amb l'organització d'aquest tipus d'activitats, i els motiva a organitzar-ne d'altres, que serveixen per «implicar als joves a participar i estimular la seva creativitat». El Port també ha recordat que durant el període de confinament s'han organitzat diverses activitats en aquest sentit.

Des d’un concurs de dibuix amb el títol 'Explica’ns, què fas?', amb un gran èxit de participació, fins 'A cau d’orella', on el conte va ser el gran protagonista per posar una nota de color per fer d’aquells moments peculiars, estones divertides i entretingudes.

"Última hora: Salut confirma un nou brot de coronavirus a les comarques de Tarragona" "Ara mateix: Últimes dades sobre coronavirus a les regions de Tarragona i Ebre"