La mostra musical PortAutors 2020 aconsegueix un increment d'un 60% a les inscripcions

El concurs farà una primera fase de valoració on s'escolliran els 6 finalistes
Molts dels participants al PortAutors estan desenvolupant trajectòries d'èxit en el panorama musical | Port de Tarragona

La mostra musical PortAutors 2020 ha estat tot un èxit en la rebuda per la ciutadania i ha disparat les xifres en un augment considerable amb 50 inscripcions realitzades enfront de les 31, un augment del 60% respecte a l'edició anterior.

Un cop rebudes totes les inscripcions, s'iniciarà el procés de validació de propostes per traslladar tot el material al Jurat del PortAutors 2020. Aquest jurat està integrat per professionals de la comunicació en l'àmbit musical, empresaris del management, gestors culturals i programadors que tenen al davant un repte que cada any es complica més.

La tria dels 6 finalistes que participaran es durà a terme durant la primera fase de valoració, que inclou les 3 següents categories:
 

Premi del Públic. Consisteix en una valoració per part del públic per triar al/la millor finalista i guanyador/a d'un premi amb material audiovisual per part d'un dels patrocinadors del concurs.

Premi a l'Artista Local. D'entre la gent de la demarcació tarragonina es triarà el/la millor finalista per part del jurat, i per tant, el/la guanyador/a optarà a la formació en producció musical per part d'un dels patrocinadors del Concurs, Yamaha Music School Tarragona.

Premi del Jurat. Partint de 4 criteris base, el jurat del concurs determinarà el/la guanyador/a del concurs, que tindrà l'oportunitat de tocar als escenaris de JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors del any vinent.

PortAutors, un concurs que obre portes dins el panorama musical

Molts dels participants al PortAutors estan desenvolupant trajectòries d'èxit en el panorama musical | Port de Tarragona

PortAutors és una aposta pels nous creadors i creadores, que es fonamenta en els valors del suport a la indústria musical emergent, donar eines i espais als artistes i visibilitat a la seva obra. Es tracta d'un projecte global que va més enllà de la final en si mateixa, ja que ofereix formació, suport comunicatiu durant tot l'any.

La guanyadora de la primera edició PortAutors 2018, Susannes Cantautora Rural, enregistrarà el seu darrer disc amb el material del premi del públic, que també va guanyar i que li permet arribar a ser finalista dels Premis Enderrock 2019.

La guanyadora de la segona edició PortAutors 2019, Yuhniversia la podreu trobar pròximament als escenaris de les Festes de Santa Tecla 2020, en el marc del Teclautors i en el festival Accents que es presentarà pròximament, així com a la mateixa final del PortAutors 2020.

Molts dels participants al PortAutors estan desenvolupant trajectòries d'èxit en el panorama musical actual com és el Mercat de Música de Vic, entre d'altres.

Podreu accedir a tota la informació entrant al web oficial del Port de Tarragona.


 

"Última hora: Augmenten les escoles amb positius per Covid a TGN aquest dilluns" "Col·laboreu: El projecte ebrenc contra el càncer de mama que vol recaptar fons!"