GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Manel Margalef, nou director del Museu d'Art Modern de Tarragona

Artista i docent, agafa el relleu de Marisa Suárez, qui exercia de directora provisional des del 2018
Imatge d'una exposició recent a l'espai del MAMT, gesionat per la Diputació | Cedida

Manel Margalef (Amposta, 1963) serà el nou director del Museu d'Art Modern de Tarragona (MAMT) a partir d'aquest dimecres, 15 de gener. Artista consagrat i professor de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, assumirà l'encàrrec després d'haver guanyat el concurs públic i rellevarà l'anterior directora, Rosa Ricomà, jubilada l'any 2018 després de més de dues dècades al capdavant del museu. En aquest any d'impàs, ha exercit de directora provisional la cap de Projectes i Difusió del centre, Marisa Suárez.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Margalef és llicenciat en Història de l'Art i doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (UB), i compagina la seva tasca docent a l'Escola d'Art de Tarragona amb les classes, en aquest cas com a associat, al Departament de Pedagogia de la Rovira i Virgili (URV). Compta amb un valuós palmarès artístic, amb premis com el XXVIII Premio Julio Antonio d'escultura l'any 1996, o el IV Premi Biennal d'Arts Plàstiques Rafael Botí de l'any 2003. L'ebrenc ha exposat amb èxit, a més, a Madrid, Berlín, Lisboa o Girona.

 

També et pot interessar