Imatge de diversos vehicles Maxus al Port de Tarragona

El Port de Tarragona serà la porta d'entrada a l'Estat de l'automobilística Maxus

Automax Espanya, distribuïdor de Maxus, tria a Bergé Gefco per gestionar la seva logística a la Península Ibèrica

El centre logístic de Bergé Gefco en el Port de Tarragona ha estat seleccionat per l'empresa automobilística asiàtica Maxus per a gestionar i distribuir la nova gamma de vehicles comercials de l'empresa a l'estat espanyol. Ho ha confirmat l'Autoritat Portuària aquest dimarts, 8 de juny, a través d'un comunicat. 

Maxus és el setè fabricant mundial d'automòbils, i ha escollit el Port de Tarragona com a porta d'entrada a la Península a través del seu distribuïdor Automax Espanya. Al maig ja va atracar a Tarragona un vaixell consignat i operat per Bergé Gefco que va descarregar 2.189 vehicles, entre els quals hi havia les primeres unitats dels models elèctrics eDeliver 3 i eDeliver 9.

El centre logístic de Bergé Gefco compta amb una campa d'un milió de metres quadrats i una capacitat de magatzematge de 40.000 unitats, a més de 7.000 metres quadrats de tallers. Disposa també d'estacions de càrrega elèctrica per a una logística de baixes emissions en CO2 amb l'última tecnologia en matèria de sostenibilitat. També 17.000 places amb cobertura anti calamarsa i un túnel de rentada d'última generació.

Bergé Befco és l'operador líder que compta amb la major infraestructura a la Península Ibèrica dedicada a la logística de l'automòbil. Gestiona i transporta 1,7 milions de vehicles l'any i disposa de 4,2 milions de metres quadrats per al seu emmagatzematge.