INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Protesta a Tarragona contra el desmantellament de la línia de la costa Salou-Cambrils

Denuncien la pèrdua de transport públic amb una 'performace' que simbolitza la mort d'aquest servei ferroviari
Pla obert dels actors que han escenificat una 'performance' per denunciar la mort de la línia de la costa | ACN

 

 

La Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i l'Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP) han reclamat que s'aturi el projecte de desmantellament de la via de la costa de Salou-Cambrils previst amb la posada en marxa del corredor del mediterrani i pas previ del projecte del TramCamp.

 

 

Les entitats en defensa del transport públic, conjuntament amb els sindicats d'UGT, CCOO i CGT, han denunciat en una protesta la pèrdua de transport públic i la desaparició de les estacions urbanes dels municipis de Salou i Cambrils, així com el fet que l'estació de Tarragona sigui l'única del corredor que no tingui intermodalitat amb el tren convencional.

 

A la protesta, que s'ha celebrat aquest dissabte al migdia a l'estació de trens de Tarragona, els convocants han fet una 'perfomance' que ha simbolitzat la mort de la línia de la costa del Camp de Tarragona.

 

 

 

També et pot interessar

 

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana