Salut detecta dos nous brots de coronavirus a les Borges del Camp i Valls

En els dos casos els contagiats formen part de la mateixa família

El Departament de Salut ha confirmat, aquest dilluns 13 de juliol, dos nous brots de coronavirus al Camp de Tarragona, als municipis de les Borges del Camp, al Baix Camp, i a Valls, a l'Alt Camp, segons avança el 'Diari Més'. El primer s'ha detectat a les Borges del Camp, on tres persones de la mateixa família han donat positiu, dos germans i la seva àvia. Com a conseqüència, s'han posat en quarantena un grup de nens del casal d'estiu de les Borges del Camp, on participava la germana; i també un grup de nens del Club Tennis Reus Monterols, on anava el germà. 

El segon brot s'ha detectat a Valls, també amb tres positius de la mateixa família. A mitja tarda s'ha augmentat a quatre la xifra de positius. Respecte als contactes propers als quals s'està fent seguiment, en aquest cas són 18 persones que estan a l'espera dels resultats de les proves PCR. 

Onze positius des del claustre de professors al Perelló

El brot sorgit d'un claustre de professors al Perelló va en augment. En un primer moment, quatre positius es van confirmar a partir de la reunió del professorat, tot i l'origen està essent investigat i podria ser algun contacte d'abans.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, a partir d'informacions del Departament de Salut, ha informat aquest dilluns al matí que hi ha hagut 7 casos positius per Covid-19 al municipi costaner del Montsià. En concret, sis dels set d'aquests pertanyen al mateix entorn. Tots els casos i els seus contactes es troben en aïllament domiciliari i sota seguiment dels equips mèdics. Així mateix, no hi ha cap persona hospitalitzada arran d'aquests casos de coronavirus.

"Última hora: Notable augment dels casos de coronavirus a TGN" "Última hora: Noves dades de defuncions i contagis de coronavirus a Tarragona"