La Sareb posa a la venda 133 cases a en pobles de menys de 5.000 habitants a la regió de Tarragona

A Catalunya s'han posat a la venda 404 habitatges
L'habitatge del carrer Sant Josep, 9 de Bellvei, el més car dels de Tarragona a la Sareb | Google maps

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) ha impulsat la campanya 'Cases de poble', a través de la qual vol vendre 2.653 habitatges de 500 petits municipis de menys de 5.00 habitants d'arreu de l'Estat.  A Catalunya s'han posat a la venda un total de 404 habitatges d'aquestes característiques, mentre que a la regió de Tarragona ho han fet en un total de 133 municipis, en municipis com Bellvei, la Secuita, l'Aldea o Masdenverge.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Pisos a Tarragona des de 36.300 fins a 276.200 euros

La Sareb ha posat a la venda al seu portal web un total de 133 pisos entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. L'habitatge més car es troba a la localitat de Bellvei, al Baix Penedès, i té un preu de 276.200 euros. Mentre que l'immoble més econòmic està a l'Aldea, Baix Ebre, i té un preu de 36.300 euros.

Els municipis on s'han posat a la venda més habitatges són l'Aldea amb 10, la Bisbal del Penedès 11, Móra la Nova 30, Santa Coloma de Queralt 11 i Sant Jaume d'Enveja 30. 

Els habitatges de l'edifici situat a l'avinguda Catalunya número 5 de l'Aldea, els més econòmics a la Sareb | google maps

L'objectiu de Sareb

L'objectiu de la campanya és «estimular l'activitat immobiliària en aquestes regions i municipis on el mercat evoluciona a una menor velocitat que en les grans ciutats» i «contribuir a la dinamització de la vida d'aquestes poblacions».

La Sareb ha afirmat que l'acció està enfocada a potencials compradors locals així com a aquells d'altres poblacions que busquin «retrobar-se amb el poble familiar o, simplement, vulguin allunyar-se de les grans urbs i reconnectar amb la natura».

"🔴Creu Roja denuncia que cada cop més famílies de TGN recauen en la pobresa" "🚅 Bel porta al Congrés preguntes sobre els nous serveis ferroviaris a TGN"