Tarragona repetirà la Nit de la Recerca el 27 de novembre

La jornada potencia la divulgació científica | La tercera edició, prevista per al 27 de novembre
La Nit de la Recerca, una eina coral per divulgar ciència de forma distesa | Cedida

Tarragona tornarà a viure una nova edició de la Nit de la Recerca, que serà la tercera, el pròxim 27 de novembre. Ho ha anunciat aquest dijous la Universitat Rovira i Virgili (URV), impulsora de la'ctivitat i coordinadora de les activitats de la mà dels diferents instituts de recerca que s'estenen arreu de les comarques del territori.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'activitat, coordinada a més de 300 ciutats d'una trentena de països diferents, vol estimular la divulgació científica i donar a conèixer el valor de la investigació i la ciència des d'una perspectiva propera, desenfadada i divertida, especialment en les activitats adaptades que es dissenyen per als més petits. Enguany, per primera vegada, rebrà el reconeixement oficial de la Unió Europea.

 

La divulgació científica, principal fil conductor de les activitats

A Tarragona, l'edició del 2019 va ser un èxit rotund amb més de 30 tallers i 150 investigadors locals a primera línia. De cara a l'any vinent ja han confirmat la seva implicació un any més centres com l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC), el d'investigació sanitària Pere Virgili (IISPV), el científic d'investigació química (ICIQ) i el de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).