Imatge d'una actuació infantil al Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo oferirà tres noves representacions teatrals

Del 24 de febrer al 6 de març comptarà amb diverses activitats dins de la segona edició de 'Mercat de Contes'

Els dies 25, 28 de febrer i el 3 de març, les xarxes del  Teatret del Serrallo, s'ompliran de relats i teatre. El Port de Tarragona, sota la seva marca cultural de Moll de Costa, i de la mà del Teatret del Serrallo participa en la segona edició del 'Mercat de Contes'.

En aquesta mostra participa, també, la Biblioteca Pública de Tarragona i el Mercat Central de Tarragona, entitats que, conjuntament amb el Teatret del Serrallo, han programat una edició que girarà al voltant d'històries d'arreu del món.

La iniciativa consisteix en un  cicle de contes, adreçat a famílies amb  infants de 3 a 12 anys, que donarà el tret de sortida el pròxim 24 de febrer fins al 6 de març. Una mostra que reivindica la importància d'explicar, llegir, escoltar, i representar relats.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Sota el títol 'Contes del món de ben a prop'  els relats transportaran a les famílies a conèixer històries que s'expliquen a diferents indrets del món i, de retruc, permetran conèixer noves cultures.

Els tres contes teatralitzats es retransmetran des del canal de YouTube del Teatret del Serrallo de la mà de les 'Germanes Baldufa', on es podran conèixer interessants personatges, nous costums, tradicions diferents que faran viatjar a la canalla a països llunyans.

Cartell promocional del Teatret del Serrallo 'Mercat de Contes'
El Teatret del Serrallo ofereix tres noves representacions teatrals | Port de Tarragona

La primera història sota el títol 'El Robí i la princesa' serà el dijous 25 de febrer a les 19.30 hores. Es tracta d'un conte originari de l'Índia on un príncep amaga un secret i haurà de demostrar la seva valentia.

La segona història titulada 'La Hing Hong i la lluna' serà el diumenge 28 de febrer a les 10.30 hores. Una dolça història tailandesa protagonitzada per una petita cuca de llum que no vol mostrar la seva llum.

I per finalitzar, la darrera sessió, el dimecres  3 de març a les 19.30 hores ens explicarà la història 'El rei que no volia escoltar'. Un relat de la Costa d'Ivori que ens presentarà a un rei tan estrany que no vol que ningú li parli.

Aquestes tres històries que proposa el Teatret del Serrallo, sota la marca cultural del Moll de Costa del Port Tarragona, vénen carregades de contingut, sensibilitat i aprenentatge.

Els tres espectacles estan dinamitzats per les 'Germanes Baldufa', dues germanes viatgeres i aventureres que han estat per tots els continents i racons del planeta. Les dues joves compartiran amb els infants les  històries  que han viscut viatjant i els hi demanaran participar i esbrinar missatges que s'amaguen a cada relat.