Els nous estudis són un pas més en la col·laboració ente el Port de Tarragona i la URV

La URV i el Port de Tarragona impulsen un nou màster a partir d'aquest novembre

Els estudis de 'Direcció d'Operacions Logístiques' suposen un salt endavant en l'aposta conjunta per la recerca i formació | El professorat, el gran valor

La Universitat Rovira i Virgili (URV) oferirà uns nous estudis de màster a partir del pròxim 16 de novembre. Conjuntament amb el Port de Tarragona, les dues institucions han acordat impulsar un nou màster en Direcció d'Operacions Logístiques sota la marca de la URV: una aposta que vol garantir fornades de professionals «amb un alt nivell de coneixement i competències» en la matèria.

Els estudis, estratègics, obren la porta a sortides professionals com ara la direcció d'operacions, la de distribució de transports o la de planificació avançada. El màster arrencarà amb el gran valor d'un equip docent d'alta qualificació i experiència professional, amb figures com l'actual Directora Comercial del Port, Genoveva Climent, o la Capità Marítim portuària, Núria Obiols.

L'oferta formativa del màster inclou branques com el coaching, la planificació estratègica o les tècniques de negociació, i els estudis que s'iniciaran el mes vinent acabaran cap al febrer de 2022. Els impulsors dels estudis reivindiquen que l'aposta persegueix el foment de la recerca i la formació continuada, i suposa un pas més en la bona entesa i col·laboració entre les dues institucions de Tarragona.


Comentaris