Afers Socials xifra en 152 el personal de residències aïllats i 12 els morts per coronavirus a Tarragona

Xifren en 362 els morts per la Covid-19 que vivien en residències i en 830 els usuaris diagnosticats a Catalunya
Tarragona té 152 professionals sanitaris aïllats o amb símptomes | TarragonaDigital

La Conselleria de Treball i Afers Socials ha informat aquest dimecres a la tarda que almenys 362 ancians que vivien en residències de gent gran han mort durant el mes de març, afectats per la Covid-19. A més, hi ha 830 usuaris diagnosticats, 189 dels quals estan hospitalitzats. En total, 317 de les 1.073 residències tenen algun positiu o resident diagnosticat.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tarragona té 152 professionals sanitaris aïllats o amb símptomes

El Departament de Treball i Afers Socials, aquest dimecres, ha explicat la situació de les residències catalanes. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, entre les regions sanitàries de Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona, hi ha 152 professionals sanitaris en residències de gent gran, aïllats preventivament o amb simptomatologia de la Covid-19, 146 als centres del Camp i 6 a les ebrenques.

Així mateix, les residències ebrenques no tenen cap positiu a les residències, motiu pel qual continuen sense cap èxitus per coronavirus. D'altra banda, als centres del Camp de Tarragona hi ha 35 residents amb positius per coronavirus, dividits en 4 residències on hi ha casos confirmats. 

Segons Treball i Afers Socials, hi ha 6 residents que han estat traslladats a centres hospitalaris infectats pel virus i un total de 12 morts per aquesta malaltia.

"🏥 Arriba l'ajuda: Centres de salut i residències de TGN ja compten amb estudiants" "🔴BASF comença a produir hidrogel desinfectant per donar-lo als hospitals de TGN"