Un efectiu del Grup Sanitari de l'Exèrcit duent a terme treballs de desinfecció d'una residència de gent gran

Afers Socials xifra en 152 el personal de residències aïllats i 12 els morts per coronavirus a Tarragona

Xifren en 362 els morts per la Covid-19 que vivien en residències i en 830 els usuaris diagnosticats a Catalunya

La Conselleria de Treball i Afers Socials ha informat aquest dimecres a la tarda que almenys 362 ancians  que vivien en residències  de gent gran han mort  durant el mes de març, afectats per la Covid-19. A més, hi ha 830 usuaris diagnosticats, 189 dels quals estan hospitalitzats. En total, 317 de les 1.073 residències  tenen algun positiu o resident diagnosticat.

Tarragona té 152 professionals sanitaris aïllats o amb símptomes

El Departament de Treball i Afers Socials, aquest dimecres, ha explicat la situació de les residències catalanes. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, entre les regions sanitàries de Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona, hi ha 152 professionals sanitaris  en residències de gent gran, aïllats preventivament o amb simptomatologia de la Covid-19, 146 als centres del Camp i 6 a les ebrenques.

Així mateix, les residències ebrenques no tenen cap positiu  a les residències, motiu pel qual continuen sense cap èxitus per coronavirus. D'altra banda, als centres del Camp de Tarragona hi ha 35 residents  amb positius  per coronavirus, dividits en 4 residències on hi ha casos confirmats. 

Segons Treball i Afers Socials, hi ha 6 residents que han estat traslladats a centres hospitalaris  infectats pel virus i un total de 12 morts  per aquesta malaltia.