Riudoms recapta 568 euros en la campanya Escuts Solidaris #PelsValents

La campanya de la Guàrdia Municipal de Riudoms per lluitar contra el càncer infantil continua recaptant fons

 

Escut solidari #PelsValents de la Guàrdia Municipal de Riudoms | Cedida
 

La campanya «Escuts Solidaris» #PelsValents va engegar el passat novembre gràcies a la Guàrdia Municipal de Riudoms i a la secció de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Aquesta campanya solidària recapta fons per crear un nou centre oncològic per l'Hospital Sant Joan de Déu. El pressupost estimat del projecte és de 30 milions d'euros, pel que la mobilització de les entitats col·laboradores està sent massiva. Fins al moment, els cossos policials de Riudoms porten recaptats 568 euros.

 

La campanya consisteix a vendre escuts per 4 euros, per tal de sumar donatius fins a arribar a la quantitat desitjada. Els establiments que col·laboren en aquesta iniciativa són diversos: Llibreria La Cometa, Llibreria La Plaça, Llibreria Pedra Paper o Tisora, Parafarmàcia Mestre Fontgivell, Farmàcia J.Cepero, Farmàcia R.Robusté, Ca la Borrassa i Estanc de Riudoms.

 

Un escut solidari

Els escuts venuts reprodueixen de  manera parcial l'escut de la Guàrdia Municipal de Riudoms, en el qual es troba escrit el lema de la campanya: #PelsValents. Es vol fer apologia a la força, valentia i seguretat, valors presents entre els malalts de càncer i les seves famílies. El cos policial de Riudoms se suma als més de 150 arreu de tota Catalunya que es mobilitzen per recaptar fons per aquest projecte.

 

La mobilització arriba als centres escolars

L'Institut Joan Guinjoan de Riudoms ha sigut partícip directe d'aquesta iniciativa. El passat 4 de febrer, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Activitats Comercials van vendre els escuts de la campanya #PelsValents en una parada ubicada al mateix Institut. Aquesta activitat ha engegat un estudi per a dur-la a terme a altres centres educatius del municipi, per tal de poder recaptar una major quantitat de fons per dur a terme el projecte. 

 

Alumnes de l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms venent escuts solidaris #PelsValents | Cedida

 

La campanya continua oberta per tots aquells que vulguin col·laborar amb un escut

Els escuts #PelsValents es podran adquirir fins a fi d'existències. Tots aquells que ho desitgin, poden adquirir-lo a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i als establiments col·laboradors, esmentats anteriorment.

 

També et pot interessar: