En aquesta edició, hi prendran part 11 establiments amb una oferta gastronòmica diversa

Arriba la 9a edició de la Ruta de Tapes Gaudí a Riudoms amb una variada oferta gastronòmica

Onze establiments participaran en aquesta nova edició que tindrà lloc del 28 de febrer a l'1 de març i del 6 al 8 de març

Riudoms ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la Ruta de Tapes Gaudí. Aquest any hi participaran fins a onze establiments, bars i restaurants, que oferiran una tapa i una beguda al preu de 3 euros, cinquanta cèntims més que en les darreres edicions. Novetat que permetrà millorar la qualitat de la proposta gastronòmica. Així doncs, durant dos caps de setmana consecutius, del 28 de febrer a l’1 de març i del 6 al 8 de març es podrà degustar l'assortiment de tapes que ofereix la Ruta de Tapes Gaudí.

Com ja és habitual, els establiments participants entraran en una competició on es podrà veure quin és l'establiment amb la proposta gastronòmica més exitosa d'aquesta edició. Durant aquests dies, veïns i veïnes del municipi podran gaudir de les novetats que els onze establiments tenen preparades. Aquestes són: Medalles (Atura’t), Timbal de «migas» (Can Tendre), Rosa del Casal (Bar Casal), La pizza pagès (Pizzeria Capricci), Conflipa (La Confiteria), Llesca i palla (Cafeteria D’acord), Espardenya (Hostal Perla), Quebec (Katacrep), Timbal Elisa (K l’Eva), Niwatori (Sake Sushi) i Ropavieja canària a la nostra (Braseria Sant Antoni).

Refresc a la ruta de Tapes Gaudí de Riudoms
Aquesta nova edició que tindrà lloc del 28 de febrer a l'1 de març i del 6 al 8 de març | Cedida

Una ruta carregada de gastronomia i premis

Les persones que participin podran optar al Premi Estrella, format per un lot de productes locals i que es pot aconseguir si es tasten totes les onze propostes de la 9a Ruta de Tapes Gaudí i es diposita el full desplegable de les tapes segellat per tots els establiments. En aquest fullet també es podrà votar la millor tapa de la ruta d’aquest any.

Una altra opció de guanyar premis és participant en el Sorteig 2.0 a través de les xarxes socials de la 9a Ruta de Tapes. Per participar-hi cal seguir els perfils @tapesgaudi de Facebook i d’Instagram i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2020. Les persones participants en aquest concurs podran aconseguir, mitjançant un sorteig, un val per valor de 30 euros per gastar a qualsevol establiment de la ruta.

L'última modalitat de premis, és el sorteig de vals de 30 euros. Un per cada establiment que participa en la Ruta de Tapes Gaudí, entre totes aquelles persones que dipositin la butlleta que rebran cada cop que consumeixin una tapa, indicant les seves dades de contacte i dipositant-la a l’urna del mateix establiment.

Una oferta gastronòmica diversa amb les propostes d'aquesta nova edició

— 'Medalles' (Atura't). Fals carpaccio de filet de porc i patata amb reducció de Pedro Ximénez, comporta de poma i ceba caramel·litzada.

— 'Timbal de migas' (Can Tendre). Pa, all, oli, cansalada i pebrot, acompanyat de dues brotxetes de xistorra i meló.

— 'Rosa del Casal' (Bar Casal). Carxofa confitada amb oli arbequí de Riudoms, encenalls de mi-cuite de foie i pols de pernil de celler.

— 'La pizza pagès' (Pizzeria Capricci). Tomàquet, mozzarella, ceba, xampinyons, pebrot amb llonganissa i oli del nostre poble.

— 'Conflipa' (La Confiteria). Pa de xapata amb carn picada mixta, ceba cruixent, formatge de cabra, cabdell d'enciam, salsa de ceps i tomàquet cherry.

— 'Llesca i palla' (Cafeteria D'acord). Filet de porc amb salsa de formatges i xampinyons sobre una llesca de pa acompanyada de patata palla.

— 'Espardenya' (Hostal Perla). Pa de vidre amb oli de Riudoms, escalivada, formatge de cabra, ceba caramel·litzada i xarop de gerd.

— 'Quebec' (Katacrep). Saumon roulé amb enciam, pollastre i salsa de iogurt, acompanyat de patates poutine.

— 'Timbal Elisa' (K L'Eva). Puré de patata, llom adobat a la sal i maionesa especial Elisa.

— 'Niwatori' (Sake Sushi). Llibret d'albergínia amb l'interior de pollastre i un toc de salsa anguila.

— 'Ropavieja canària a la nostra' (Braseria Sant Antoni). Cigronets de Lleó, patata del terme i pop brasejat.


Comentaris