Imatge de diversos residus voluminosos al bosc

Imatges indignants a Capafonts: Aboquen diversos objectes i residus voluminosos enmig del bosc

L'ajuntament del municipi ha compartit les imatges a les xarxes socials i ha recordat, per enèsima vegada, que «els boscos no són una deixalleria»

Com descriuríeu aquestes imatges? Certament, els qualificatius s’acaben a l’hora de definir les desagradables i tristes estampes que ha compartit l’Ajuntament de Capafonts a les xarxes socials, uns fets recurrents i sovint impunes que es repeteixen arreu de la geografia tarragonina. Brossa, deixalles, residus… s’acumulen a la llera d’un gorg o al primer descampat de qualsevol municipi, a mercè del destí i les inclemències del temps i, evidentment, degradant el paisatge i el medi ambient.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Ahir diumenge, precisament, l’Ajuntament de Capafonts, consistori del Baix Camp, va denunciar a les xarxes la presència de diversos objectes voluminosos abandonats a les Solanes de Cantacorbs, una zona boscosa del municipi. Un sofà-llit, un gran matalàs o un televisor són alguns dels objectes llençats sense remordiment entre arbres i arbustos, en una indignant postal que demostra l’incivisme i la falta de respecte d’alguns individus cap a la natura i el nostre entorn més immediat.

A les xarxes socials, en l’enèsim intent de fer pedagogia, l'Ajuntament de Capafonts va recordar que «els boscos no són una deixalleria», recordant que cal consultar als ajuntaments «com gestionar els residus voluminosos i respectar el medi ambient». El desafortunat ‘menjador’ enmig del bosc avui ja no hi és, gràcies a la gestió municipal, una tasca i unes imatges que, altra vegada, mai s’haurien d’haver produït.