Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un conductor s'estampa contra un mur, queda ferit i es fuga caminant, a Almoster

El cotxe va travessar la rotonda pel centre i va impactar contra el mur d'una casa
Imatge de l'accident a la rotonda d'Almoster. | Rosa Vallverdú

 

Un veí d'Almoster ha resultat ferit la nit d'aquest diumenge, 3 de març, després d'estampar el seu cotxe contra un mur a la rotonda de l'avinguda de Catalunya d'Almoster. Segons han informat diversos testimonis, el conductor va perdre el control del cotxe mentre circulava per la rotonda, travessant-la pel centre i destrossant les fustes ornamentals de la glorieta. Finalment, va acabar encastant el seu cotxe contra el mur d'una casa. 

 

Després de patir l'accident, el conductor, que va resultar ferit, va poder sortir pel seu propi peu del vehicle i va començar a caminar per la carretera, malgrat les ferides ensagnades. L'autor del succés caminava a peu en direcció a Reus, quan va ser interceptat per la policia, que el va aturar i identificar. A causa de les ferides, l'home va acabar ingressant a l'hospital. 

 

L'aparatós accident va deixar part del mur de la casa completament destrossat, així com part de la decoració de la rotonda, on les lletres d'«Almoster» encara van quedar senceres. El que no va quedar sencer són els blocs de fusta del centre de la rotonda i una de les oliveres ornamentals, que també es va endur per davant. En l'accident també es va emportar dels fanals.

 

El que també ha quedat destrossat per complet és el cotxe accidentat, que va xocar per la part frontal i dreta. Per la posició en què ha quedat el cotxe, el conductor possiblement va intentar fer alguna maniobra per evitar l'impacte, sense èxit. La zona va ser acordonada pels Mossos d'Esquadra i el cotxe ja ha sigut retirat per la grua. 

 

El cotxe ha travessat la rotonda, ha trencat l'ornamentació de fusta, s'ha emportat una olivera i s'ha encastat contra el mur. | Rosa Vallverdú

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

Comentaris