Dos vehicles involucrats en un accident a la T-314 a Vinyols i els Arcs

Una furgoneta i un turisme s'han accidentat a les 16.32 de la tarda i un conductor ha resultat ferit lleu
Un turisme i una furgoneta s'han accidentat a la carretera T-314 a Vinyols i els Arcs | A.S.

 

Aquesta tarda, dos vehicles s'han vist involucrats en un accident a la carretera T-314, dins del terme municipal de Vinyols i els Arcs. De resultes de l'incident, una persona ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada fins a l'Hospital Sant Joan de Reus, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un ferit lleu en un accident a la T-314 a Vinyols i els Arcs

El servei d'emergències ha rebut l'avís d'un accident quan passaven pocs minuts de dos quarts de cinc de la tarda. En aquest sentit, dos vehicles, una furgoneta i un turisme, han col·lidit a la carretera T-314, a Vinyols i els Arcs. Els fets han passat al punt quilomètric 2 de la via. 

El conductor d'un vehicle, un home de 30 anys, ha resultat ferit menys greu i una ambulància del SEM l'ha traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Reus. D'altra banda, l'ocupant de l'altre vehicle, l'ha atès el SEM, però n'ha sortit il·lès. En total, dues ambulàncies han anat al lloc de l'accident, així com els Mossos d'Esquadra.

Recomanacions per agafar el cotxe durant les pluges

Quan se circula sota la pluja s'ha d'anar en precaució. Per això, s'ha de seguir alguns consells per quan s'agafa el cotxe o qualsevol vehicle durant les pluges. En aquest sentit, és important mantenir-se lluny i no travessar rius, rieres, torrents o zones inundables i mai s'ha d'aparcar el vehicle en algun d'aquests punts. Així doncs, haurem de circular per carreteres principals a una velocitat prudent i adequada.

D'altra banda, si l'aigua arrossega el nostre cotxe, hem de sortir immediatament, i si queda aturat o arrossegat per l'aigua que va pujant de nivell i no es pot sortir per la porta, ho haurem de fer per la finestra. En cas que la pluja ens agafi a la muntanya, buscarem els punts més elevats i ens allunyarem de rius, rieres o zones on hi pugui haver despreniments. Si ho fa a la costa, ens hem de mantenir lluny de les fortes onades i no apropar-nos als espigons i zones perilloses.

"URGENT: Una nena de 7 anys cau d'un segon pis a Riudoms" "ATENCIÓ: Ferit en bolcar amb el cotxe en un poble del Baix Camp"