GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Agustí Domingo repetirà de cap de llista per al PDECat de Castellvell del Camp

La formació es presentarà amb la marca PDECat-Junts per Castellvell
Agustí Domingo, alcalde de Castellvell del Camp | Ajuntament de Castellvell del Camp

 

El PDECat de Castellvell del Camp apostarà de nou per Agustí Domingo com a cap de llista a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Amb la marca PDECat-Junts per Castellvell, l'actual alcalde vol revalidar el càrrec que ocupa actualment. La llista electoral completa no s'ha presentat, i el partit la farà pública els pròxims dies segons explica la formació local.

 

Agustí Domingo es tornarà a presentar com a alcaldable

Agustí Domingo ha format part de l'Ajuntament de Castellvell del Camp com a regidor de govern, com a regidor a l'oposició, i els darrers mandats, com a alcalde del municipi. Fa dos mandats, CiU va governar el poble en minoria al saló de plens, un mandat en el qual, segons l'actual batlle, es van trobar «un Ajuntament amb un endeutament molt elevat». Assegura que la situació els va abocar a aplicar polítiques d'austeritat i a no poder fer inversions.

 

Domingo considera que ha estat en aquest mandat actual —l'any 2015 l'actual PDECat va obtenir la majoria amb sis dels onze regidors del ple de Castellvell del Camp— quan han pogut desenvolupar el seu programa de govern. Com a exemple d'aquest programa, citen des del consistori del municipi, la renovació de tots els serveis i el paviment del centre històric de Castellvell, asseguren, «amb un cost reduït per als veïns».

 

Els municipis del Baix Camp activen la maquinària electoral

A bona part dels municipis del Baix Camp han anat coneixent, els darrers mesos, si els actuals alcaldes i alcaldesses repetiran al capdavant de les llistes electorals el pròxim mes de maig. Al costat mateix de Castellvell, l'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré, ja ha confirmat que tornarà a optar a l'alcaldia. També a Cambrils, l'alcaldessa Camí Mendoza repetirà com a cap de llista d'ERC, una decisió que també ha pres el PSC en relació a Ana López; Mercè Dalmau, per contra, no tornarà a liderar la llista del PDECat, sinó que ho farà Lluís Abella.

 

També ha Riudoms s'han anat posicionant les formacions polítiques. Després que Sergi Pedret assumís l'alcaldia amb la marxa de Josep Maria Cruset, i per extensió, el primer lloc de la butlleta electoral, tant ERC de Riudoms com la CUP han anunciat qui anirà al capdavant del seu projecte electoral el pròxim 26 de maig. També a Reus fa mesos que els partits s'han anat posicionant, amb l'actual portaveu de cap de llista, amb l'excepció d'Ara Reus, on hi ha hagut relleu, i Ciutadans, que encara no ho ha anunciat.