Forquetes Petita

L’Ajuntament de Prades inicia la subhasta d’11 parcel·les

Els interessats ja poden presentar les seves ofertes al registre general de l’Ajuntament

L'impressionant espai natural que formen les muntanyes de Prades, acompanyat per les cases construïdes amb la típica pedra vermella, conformen un indret que enamora a tot aquell qui visita la vila. Els ciutadans de Prades passegen pels carrers i carrerons ombrívols i tranquils que amaguen velles històries del comtat medieval del municipi. La plaça porxada de la vila, amb la font renaixentista i la seva església majestuosa, és l'espai perfecte per descansar i on els nens i nenes poden córrer i jugar amb la tranquil·litat que caracteritza la vila vermella.

El municipi es troba a 69 km de Tarragona i 148 km de Barcelona i ofereix tota mena de possibilitats esportives, culturals i socials.

Per exemple, actualment ja existeix el centre de visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, on es desenvolupen diverses activitats relacionades amb els cossos celestes. A més de l'astronomia, hi ha empreses i entitats del municipi que ofereixen activitats de senderisme, ciclisme, esports d'aventura, 'paintball', 'escape room' entre d'altres. Durant l'any, l'Ajuntament programa activitats que arriben fins a un centenar en època d'estiu.

Enguany, l'Ajuntament de Prades subhasta 11 parcel·les, cosa que suposa una bona oportunitat per a les famílies que vulguin anar a viure i invertir al municipi, combatent alhora l'envelliment i la despoblació rural. Els terrenys estan envoltats de natura, al costat del bosc i a menys de 10 minuts a peu de la plaça Major. A més, es preveu que la connexió d'internet millori amb l'arribada de la fibra òptica el 2022.

Imatge de Prades
Les persones interessades ja poden presentar les seves ofertes | Aj. Prades

Les parcel·les són d'entre 400 m² i 1500 m²

L'anunci es va fer públic el dia 10 de novembre a través de la pàgina web de contractació pública de la Generalitat. La majoria de les parcel·les són d'entre 400 m² i 500 m² i n'hi ha dos de més grans, d'entre 1300 m² i 1500 m².

El terreny més petit té un preu de sortida de 32.942,91 € i el més gran arrenca a partir de la xifra de 74.463,36 €. El projecte d'urbanització va ser aprovat per decret de l'alcaldia 075/2015, de l'11 de juny de 2015 i redactat per l'arquitecte Josep Martí i Borràs.

Ja es pot consultar el plec de clàusules amb detall de les parcel·les i el seu plànol. Les persones interessades poden presentar les seves ofertes al registre general de l'Ajuntament fins al dia 1 de desembre de 2020 a les 15.00 hores. Per a més informació es pot consultar el web de l'Ajuntament de Prades, contactar a través del telèfon 977 868 018 o enviar un correu electrònic a info@prades.cat.

Forquetes Petita
La subhasta és una manera de lluitar en contra de l'envelliment rural | Aj. Prades


Comentaris