L'Albert durant un dels programes del concurs de MasterChef Junior 7 davant els jutges

Albert, el nen de Castellvell que participarà a MasterChef Junior

El petit participarà en la setena edició del reality show

MasterChef Junior donarà el tret de sortida a la setena edició del reality show culinari aquest dilluns, 23 de desembre. El concurs de TVE comptarà, un any més, amb Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez com a jurat del programa i, en aquesta edició, participarà l’Albert, un nen de 10 anys i veí de Castellvell del Camp. 

«De petit ajudava a la meva mare a la cuina»

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L’Albert és un nen de 10 anys nascut a Castellvell del Camp i serà un dels 16 talents que participaran a MasterChef Junior 7. Des de petit que ajuda a la seva mare a la cuina i destaca que «unes verdures rostides amb moltes coses» és el plat més complicat que ha fet abans del programa, a més de destacar el pollastre arrebossat com el seu plat preferit per menjar i el gaspatxo andalús per cuinar. 

El petit tarragoní intentarà guanyar el concurs i endur-se el trofeu que l’acrediti com el setè MasterChef Junior, un premi de 12.000 euros per seguir formant-se i un curs de cuina de quatre dies a la Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center. A més, cada setmana hi haurà grans premis, com un viatge a Marrakech , una visita a la casa del cacau de Jordi Roca o un viatge familiar a PortAventura.

L'Albert, de Castellvell del Camp, durant la seva presentació a MasterChef Junior 7
MasterChef Junior 7 tindrà un participant de Castellvell del Camp | RTVE

Rafa Nadal, Aitana o Martín Berasategui participaran en el programa

Els petits cuiners realitzaran diverses proves en llocs del territori. En aquest sentit, seran moltes les cares conegudes que passaran pel programa.  Esportistes com Rafa Nadal o Ona Carbonell; artistes de la talla d’Aitana, Mario Vaquerizo o Cayetana Guillén Cuervo; o exparticipants com la guanyadora Tamara Falcó, així com Yolanda Ramos i Boris Izaguirre, passaran per les cuines i diferents escenaris de MasterChef Junior 7.

En ser un concurs de gastronomia, tampoc podien faltar grans cuiners del panorama nacional. Martín Berasategui, Diego Guerrero, Rodrigo de la Calle, Koldo Rodero,  Dani García, o el mestre xocolater David Pallás o la pastissera Alma Obregón, compartiran trucs, secrets i receptes.