L'alcalde de Riudoms nomena nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica

Eugenia Montalvo s'incorpora al govern municipal després d'haver-hi estat des del 2011 fins al 2015
L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, amb els membres de l'Ajuntament i la nova regidora Eugenia Montalvo | Cedida

 

El nou alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha signat el decret de delegació a favor dels regidors i de creació de regidories amb alguns canvis respecte al govern anterior de Josep Maria Cruset a la presidència del port de Tarragona. La principal novetat és la incorporació de la nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica, Eugenia Montalvo, les quals ocupava el càrrec anteriorment l'actual alcalde del municipi del Baix Camp. 

 

Eugenia Montalvo, nova regidora de l'Ajuntament de Riudoms

L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha reordenat el cartipàs municipal després de la marxa de l'anterior alcalde a la presidència del Port de Tarragona, En aquest sentit, una de les novetats en el govern municipal és Eugenia Montalvo, que va ser regidora de Comerç Local en el mandat 2011-2015. Ara, després de prometre el càrrec en el ple extraordinari del passat dia 1 de desembre, tornarà a dirigir una àrea que li és coneguda i, a més, hi afegeix la de Promoció Econòmica. Totes dues, eren gestionades per Sergi Pedret abans de ser elegit alcalde. Montalvo, de 45 anys, és empresària i regenta una llibreria-papereria de Riudoms.

 

La majoria de regidories no registren canvis respecte al període de l'alcaldia de Josep Maria Cruset. En una que n'hi haurà, no obstant això, serà en la de Cultura i Casal Riudomenc, la qual abans era responsabilitat de Jordi Domingo, passa a ser una àrea dirigida per Maria Cros, la qual se suma a Ensenyament, Joventut, Lleure, Informació Municipal i Política Lingüística. D'altra banda, Domingo serà l'encarregat de gestionar el departament d'Agricultura de l'Ajuntament de Riudoms, a més de seguir amb les que ja se'n feia càrrec: Hisenda, Participació i Transparència. 

 

L'Ajuntament de Riudoms tindrà una nova regidora | Cedida

 

 

 

"IMATGES: Apareixen pintades i banderes espanyolistes a Castellvell del Camp" "ALERTA: Dos detinguts i més de 1.300 plantes de marihuana en un xalet de Castellvell"