NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Àngel Xifré, Director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació al Camp de Tarragona

Àngel Xifré tornarà a ser el candidat d'ERC Almoster a les eleccions

Fonts del partit confirmen la decisió presa per mantenir l'alcaldia en mans republicanes

 

ERC d'Almoster tornarà a apostar per Àngel Xifré com a candidat a l'alcaldia. L'actual batlle del municipi s'ha ofert al partit i fonts de la formació certifiquen que serà l'aposta dels republicans per revalidar l'alcaldia del municipi. L'actual alcalde ha explicat a TarragonaDigital què el va motivar a tornar-se a oferir al partit per encapçalar la llista per a les pròximes eleccions municipals.

Projectes engegats que vol acabar

Àngel Xifré assegura que «hi ha projectes molt importants que fa molts anys que treballem, i que comencen a tenir sortida, com l'acabament de la urbanització Picarany». Es tracta d'un dels grans projectes de l'Ajuntament, que encara no ha pogut recepcionar la urbanització perquè el promotor la va deixar a mitges. El projecte ha valgut, de fet, l'oposició dels veïns, que consideraven que havien passat massa anys per haver-ho d'assumir ells i que la normativa passava la responsabilitat al consistori.

«Entre finals d'aquest mandat i començaments del següent esperem que es licitin, s'adjudiquin i s'acabin les obres i poder procedir a la recepció de la urbanització». Es tracta d'un dels projectes que estan en marxa i que Xifré voldria acabar des de l'alcaldia d'Almoster. Hi compta, també, les obres de la carretera de La Selva, que suposaran «repensar el que és l'avinguda de Catalunya fins a la mateixa plaça del poble».

Quatre mandats a l'alcaldia

El pròxim mes de maig acabarà el quart mandat d'Àngel Xifré a l'alcaldia d'Almoster. Hi va entrar a final del 2004 rellevant l'aleshores batlle d'ERC Marc Frígola, i des d'aleshores s'ha mantingut al capdavant del govern municipal, sigui amb pactes amb el PSC o amb CiU, ara, PDECat. Xifré també ha ocupat, i ocupa, càrrecs de rellevància política a l'estructura de la Generalitat a Tarragona.

Va ser delegat territorial de l'aleshores departament d'Indústria, Universitat i Empresa entre 2007 i 2011, una posició que ha mantingut en la seva plaça actual, de director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Llicenciat en Ciències Matemàtiques per la UAB, va cursar un Postgrau en Participació Ciutadana i Comunicació a la URV. Nascut a Reus, hi va dirigir l'Institut Gabriel i Ferrater entre 1994 i 2001.


Comentaris