Anna Ferrer i Magalí Sare agafen el relleu del Festival Accents

Els concerts seran a Reus i a Mont-roig del Camp els dies 2 i 3 de novembre
Magalí Sare actuarà aquest diumenge a Mont-roig del Camp en el marc de la programació del Festival Accents | Magalí Sare
 

El festival de música Accents segueix amb la seva programació. Després de dos caps de setmana de concerts, aquest dissabte i diumenge és el torn de dues noies: Anna Ferrer i Magalí Sare. En aquesta ocasió els concerts seran a Reus i a Mont-roig del Camp. Dissabte, 2 de novembre, a les 13.00 hores, Anna Ferrer serà als Jardins de la Casa Rull, mentre que diumenge, 3 de novembre, a les 19.00 hores, Magalí Sare actuarà al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig. 

 

Dues noies protagonistes dels concerts d'aquest cap de setmana 

Anna Ferrer presentarà el seu disc 'Tel·lúria', un projecte molt personal que recull cançons pròpies que busquen una sonoritat terrosa i natural. La cantant és fidel als tons folklòrics de Menorca però també posa el focus en la qualitat tel·lúrica dels músics, això és el que dóna aquest caràcter tan mediterrani a la seva proposta musical. La menorquina ha participat en grups com la Barcelona Gospel Messengers o The New Catanal Ensemble. 

 

Per la seva banda, Magalí Sare presentarà el seu primer disc titulat 'Cançons d'amor i dimonis'. Un conjunt de composicions pròpies en català i anglès on trobarem angoixa, decepció i destrucció, per`p també amor i esperança. Magalí Sare és la veu soprano de Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició del concurs de TV3 'Oh Happy Day'. 

 

El Festival Accents porta a Anna Ferrer a Reus, que presentarà 'Tel·lúria' | Youtube

La música no s'atura amb el Festival Accents

Recordem que, en el marc del Festival Accents, ja han actuat a diverses poblacions del Baix Camp artistes com Marina Rodés o Sílvia Comes i Joan Isaac. La programació del Festival Accents s'allargarà fins al desembre i serà Joan Dausà qui posarà el punt final a aquest cicle de concerts en una actuació al Teatre Fortuny de Reus el pròxim 20 de desembre. 

 

Encara falten molts artistes per actuar, com Anna Roig o El Petit de Cal Eril. Podeu consultar la programació sencera del Festival Accents —amb tots els horaris i totes les localitzacions dels concerts— en el següent enllaç

 

El cantautor Menut actuarà a Cambrils el pròxim 8 de novembre | Menut
 

Participa en el sorteig d'una entrada doble per veure Menut

TarragonaDigital sorteja una entrada DOBLE perquè pugueu gaudir de l'actuació Menut, el guanyador del Premi Joventut de la 18a edició del Sona 9 combina el folk amb la música tradicional de les Terres de l'Ebre. El concert estarà acompanyat per un tast de vins de la DO Catalunya. El pròxim 8 de novembre a les 20,30 hores al Centre Cultural (Sala Àmbits) de Cambrils. Des del dimecres 30 d'octubre, fins al pròxim dimarts 5 de novembre, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà el vespre del dia 30 d'octubre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només haureu de seguir els passos que us detallem a continuació:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital.

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT a la persona amb qui t'agradaria compartir el concert.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 5 de novembre. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!