GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Catalunya registra onze nous morts per coronavirus les últimes 24 hores

«Apadrina una jardinera», la nova iniciativa de Riudoms

Es col·locaran 60 torretes arreu del municipi i els veïns i veïnes voluntaris cuidaran aquestes plantes
«Apadrina una jardinera» és la nova iniciativa de l'Ajuntament de Riudoms | TarragonaDigital.com
 

 

L'Ajuntament de Riudoms ha posat en marxa una nova iniciativa anomenada «Apadrina una jardinera». En aquesta ocasió l'àrea de Serveis Públics col·locarà 60 torretes amb flors pels carrers del nucli antic. L'objectiu de la campanya és millorar l'estètica dels carrers d'aquesta part del municipi. 

 

Aquesta acció s'ha engegat amb els veïns i veïnes dels carrers Sant Joan, Sant Tomàs i Sant Josep i seran els mateixos veïns que s'encarregaran de cuidar aquestes plantes regant-les i tenint cura d'elles. Pròximament, l'Ajuntament té previst estendre aquesta iniciativa a la resta de carrers i places del nucli històric col·locant-hi més torretes. 

 

El municipi segueix millorant el nucli urbà

«Apadrina una jardinera» consisteix a fer una sèrie de reunions a peu de carrer amb els veïns i veïnes del poble, en les quals, l'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, explica els objectius de la iniciativa i convida els residents de cada carrer a fer-se càrrec de la cura d'una torreta amb flors. Els tècnics municipals també acompanyaran a l'alcalde en aquestes petites reunions. 

 

Aquesta iniciativa forma part d'una de les accions previstes pel Pla de Dinamització del Nucli Urbà elaborat pel govern municipal. L'objectiu d'aquest Pla és potenciar el centre històric de la vila a través de la millora i de l'embelliment de l'entorn urbà d'aquesta part municipal, la iniciativa té la intenció de millorar la qualitat de vida dels residents i, alhora, atraure nous residents, nous visitants i més turistes. 

 

D'altra banda, destacat també que l'Ajuntament de Riudoms forma part de l'Associació Viles Florides que, entre altres objectius, treballa per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels habitants, millorar la imatge dels municipis i millorar l'acolliment de visitants i turistes. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Riudoms ha fet seus aquests objectius tant per al nucli antic com per a la resta del nucli urbà. És per això que el consorci ha rebut durant tres anys consecutius la distinció de tres flors d'honor per part de l'Associació Viles Florides per premiar la seva tasca.