L'Albiol felicita el seu veí, Juan Domingo Fandos Costan, pel seu 100 aniversari

L'Ajuntament de l'Albiol ret homenatge al seu veí més gran
Juan Domingo s'ha mostrat content quan ha rebut els obsequis | Ajuntament de l'Albiol
 

Un veí de l'Albiol arriba als 100 anys de vida. Ahir, diumenge 9 d'agost l'alcalde de l’Albiol, Andreu Carrasco, i el primer tinent d’alcalde del municipi, Mario Cortés, van felicitar Juan Domingo Fandos Costan, amb motiu del seu aniversari.

L'home ha estat obsequiat amb un ram de flors i una placa commemorativa de l'efemèride del seu segle de vida, tot i que els regals van haver de ser recollits per la seva filla Pilar, ja que Juan es troba vivint en una residència per a la gent gran, El Vilar, de la Selva del Camp i no va poder recollir els obsequis com a mesura preventiva contra la propagació de la Covid-19.

La seva filla ha estat l’encarregada de donar-li els presents uns minuts més tard. L'homenatge ha coincidit amb el dia de l'aniversari de Juan Domingo Fandos Costan i l'acte s'ha dut a terme de manera molt austera i senzilla, a l'aire lliure, per garantir millor els protocols sanitaris contra el coronavirus.

"Bona notícia: Prades inaugura una activitat molt esperada" "Ja hi ha data: Els treballs de restauració del Castell Monestir d'Escornalbou, a punt"