El tercer Campus d'Arts Escèniques de la Selva arrenca amb totes les places exhaurides

Una vintena de joves s'endinsen en el món de l'espectacle amb classes que abracen des de la dansa al circ o el teatre
El Campus d'Arts Escèniques de la Selva del Camp va començar el passat dia 1 i s'acabaran el pròxim divendres, 12 de juliol | cedida
 

Aquesta setmana ha començat la tercera edició del Campus d'Arts Escèniques de la Selva del Camp (CAESC) i ho ha fet amb un nou èxit d'inscripció i la totalitat de les 20 places que s'oferien ocupades. El Campus d'Arts Escèniques està organitzat, conjuntament, per les àrees de Formació i de Joventut de l'Ajuntament de la Selva del Camp i és una iniciativa que va néixer amb l'objectiu de permetre a joves d'entre 12 i 14 anys entrar en contacte amb el món de l'escena, així com, convertir-se en un primer pas de cara a descobrir possibles vocacions de futur. 

 

El professorat del Campus i les activitats que s'ofereixen

La majoria de participants del CAESC són de la Selva del Camp, però també n'hi ha alguns que provenen d'altres localitats d'arreu del Camp de Tarragona. Els joves inscrits van començar les classes el passat dilluns, 1 de juliol, i el campus finalitzarà el pròxim divendres, 12 de juliol. L'aposta ha estat oferir el màxim de modalitats escèniques possibles amb audiovisuals, teatre textual i gestual, passant pels titelles, el circ, diverses modalitats de dansa i la música. El professorat que imparteix les classes d'aquest any està format per Carles Pitarch en la modalitat d'audiovisuals; Francisca Fernández i Mònica Bartolí s'ocuparan de les classes de teatre; Eudald Ferré és el professor de titelles; Elisenda Nadal impartirà classes de dansa contemporània; Guillem Sanabra les de dansa urbana; Oriol Llop s'ocuparà de la modalitat de circ; i, finalment, Gerard Mallorquí impartirà les classes de música. 

 

Les activitats comencen a les 10.00 hores i finalitzen a les 19.00 hores al Castell el Paborde, que és la seu principal del CAESC. Es fa un parèntesi de dues hores per poder dinar. 

 

També et pot interessar: