El CAP de les Borges del Camp, en una imatge d'arxiu

El CAP de les Borges del Camp, el primer de tot Catalunya en risc de contagi de la Covid-19

La direcció del centre ha emès un crit d'alerta i demana extrema responsabilitat a la ciutadania

Preocupació i crit d’alerta a les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp. La direcció del Centre d’Atenció Primària ha comunicat avui dilluns, 4 de gener, que l'equipament és, ara mateix, «el primer CAP de tota Catalunya en risc de contagi de la Covid-19». Els responsables de la instal·lació mèdica han fet una crida a través de les xarxes socials, amb què demanen «molt seriosament» que la població «sigui responsable, segueixi les normes del Procicat estrictament i eviti al màxim els contactes socials».

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

«Amb els sanitaris no n'hi ha prou»

Alhora, la direcció del CAP ha volgut reiterar que, amb la gravíssima situació pandèmica actual, no n’hi ha prou amb la feina dels sanitaris, «necessitem la col·laboració de tota la societat per lluitar contra la Covid-19». L’ajuntament del municipi, per la seva part, s'ha fet seva la crida i ha amplificat l’urgent missatge a través dels seus canals de difusió.